SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΕΒΙΛΛΗ - ΡΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ | ΑΝΑΛΥΣΗ | ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Σεβίλλη - Ρεν Προγνωστικά | Ανάλυση | Στατιστικά

28 Οκτωβρίου 2020 - 08:22
Αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Σεβίλλη να υποδέχεται τη Ρεν στο «Ραμόν Πιθχουάν». Το ματς θα διεξαχθεί στις 22:00, κεκλεισμένων των θυρών.

ΣΕΒΙΛΛΗ:

Ήταν πιο ορεξάτη για να κάνει παιχνίδι από την Τσέλσι στο Λονδίνο, όμως είχε θέματα στη δημιουργία των φάσεων και δεν ήταν αρκετά ουσιαστική. Δίκαιο αποδείχθηκε πάντως το 0-0, αφού ούτε η Τσέλσι έβγαλε κάτι το ξεχωριστό στο χορτάρι και ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Επέστρεψε ύστερα στην Ισπανία, όπου υποδέχθηκε την Εϊμπάρ για το πρωτάθλημα. Εκεί δεν μπόρεσε με τίποτα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έχασε «δικό» της ματς, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Καθόλου ικανοποιητικό το πρόσωπό της στη Λα Λίγκα έως τώρα, όμως δίνει βαρύτητα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Under οι 5 τελευταίοι της αγώνες.

ΡΕΝ:

Είχε τον πρώτο λόγο κόντρα στην Κράσνονταρ εντός έδρας και έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως αμυντικά δεν ήταν αρκετά συγκεντρωμένη και εξίσου γλύτωσε σε ορισμένες περιπτώσεις το εις βάρος γκολ. Προφανώς και θα ήθελε κάτι καλύτερο από το τελικό 1-1, τουλάχιστον όμως δεν ηττήθηκε. Έμεινε στη Βρετάνη για το εντός έδρας ματς με την Ανζέ, όπου παρατάχθηκε με κάποιες αλλαγές στο σχήμα της. Εκεί, δεν έβγαλε καλό πρόσωπο και φάνηκε πως είχε το μυαλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 2-1. Έτσι έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί ισοπαλίες με Ρεμς και Ντιζόν, ωστόσο η πορεία της παραμένει απόλυτα ικανοποιητική για τα δεδομένα της. ΠΡΟΤΑΣΗ: Αμφότερες θα δώσουν μάχη με στόχο την πρόκριση, διαθέτουν λύσεις μεσοεπιθετικά και μπορούν να σκοράρουν. Ποντάρισμα στο κουπόνι οπαπ το στην bet365.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet