PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 21/04

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 21/04

21 Απριλίου 2021 - 02:41
Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των play offs της Super League με την ΑΕΚ να υποδέχεται στο «ΟΑΚΑ» τον Παναθηναικό. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά για αυτό τον αγώνα στο κουπόνι πάμε στοίχημα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Ergolavos
Τα συνεχόμενα παιχνίδια σίγουρα μπερδεύουν τις φόρμες τις ομάδες και δυσκολεύουν εμάς να προβλέψουμε τι θα συμβεί στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έχει 2 συνεχόμενες ήττες και ψάχνει να αντίδραση για να ξαναμπεί στην διεκδίκηση των Ευρωπαϊκών εισιτηρίων, αλλά η ΑΕΚ προέρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις με Άρη και Αστέρα. Επιλογή το  X2 & Over 1,5 -  2.90
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AEK

Μετά την σφαλιάρα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό μοιάζει σαν να ξύπνησε από τον λήθαργο που είχε. Έχει κάνει 2 σπουδαίες νίκες με Άρη εκτός έδρας και Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να ξαναβρεθεί ισόβαθμη στην 3η θέση με τον ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρα σημαντικό το σημερινό παιχνίδι, αλλά όχι και καθοριστικό αφού υπάρχουν ακόμα άλλες 5 αγωνιστικές στα play offs.

Απουσίες (6) : Μπακάκης, Νταντσένκο, Χνιντ, Λάτσι και οι Σιμόες, Σακχόφ. Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1 : Τσιντώτας - Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος - Σιμάνσκι, Κρίστισιτς - Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία - Ανσαριφάρντ.

Παναθηναϊκός

Μετά το σπουδαίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου κέρδισε με σχετική ευκολία 3-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες όλων των φίλων του για Ευρωπαϊκή έξοδο, ήρθαν οι δυο συνεχόμενες ήττες. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη ας πούμε ότι ήταν μέσα στο πρόγραμμα, η ήττα στο ΟΑΚΑ όμως από τον Άρη ήταν σίγουρα εκτός προγράμματος. Είναι πολύ σημαντικό και καθοριστικό το σημερινό παιχνίδι γιατί βρίσκεται 6 βαθμούς πίσω από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και σε περίπτωση που ηττηθεί, θα πρέπει να αποχαιρετήσει την ιδέα για Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Απουσίες (1): Μαουρίτσιο.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1 :  Διούδης - Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Βέλεθ, Σάντσεθ - Αλεξανδρόπουλος, Νιάς - Καρλίτος, Ενγκαποτό, Βιγιαφάνιες - Μακέντα.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet