PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow BET365 ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ | ΑΝΑΛΥΣΗ 25/04

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Προγνωστικά Στοιχήματος | Ανάλυση 25/04

25 Απριλίου 2021 - 00:27
Αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική των play offs της Super League με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την ΑΕΚ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά για αυτό τον αγώνα στο κουπόνι πάμε στοίχημα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ STOIXIMAN

SentraGoal Logo Ergolavos
Χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και άγχος ο Ολυμπιακός, θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη απλά και μόνο για το γόητρο. Από την άλλη η ΑΕΚ καίγεται για βαθμούς και θα παίξει επιθετικά για να πάρει την νίκη. Θεωρώ ότι θα βρουν δίχτυα και οι δυο ομάδες γιαυτό και θα ρισκάρω με ένα κόμπο στοίχημα   . Επιλογή το  G/G & Over 2,5 -  2.37
Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία live betting εμπειρία
check_3c
Άμεσες & δωρεάν συναλλαγές
check_3c
Εξελιγμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός

Στο Καραϊσκάκη φιλοξένησε τον Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική και χωρίς να ενθουσιάσει πήρε την νίκη με σκορ 1-0. Οι ερυθρόλευκοι έχουν κατοχυρώσει το πρωτάθλημα εδώ και 3 αγωνιστικές γιαυτό και ο Μάρτινς κάνει διάφορα πειράματα με πρόσωπα και συστήματα. Το μυαλό των ερυθρολεύκων είναι στον επαναληπτικό αγώνα για τα ημιτελικά του κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Τετάρτη.

Απουσίες (2) :  Μπα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1 : Σα - Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας - Καμαρά, Μπουχαλάκης - Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά - Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ

Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και ήθελε την νίκη για να εκμεταλλευτεί τον εμφύλιο στην Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στην 2η θέση.  Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε και μάλλον τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται με την ισοπαλία που ήρθε στο 92' με γκολ του Γκαρσία. Βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από ΠΑΟΚ και Άρη και όπως φαίνεται όλα θα κριθούν στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια.

Απουσίες (2): Ολιβέιρα και ο Τάνκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1 :  Τσιντώτας - Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος - Σιμάνσκι, Κρίστισιτς - Τάνκοβιτς, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία - Ανσαριφάρντ.
info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet