MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 20/03

ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 20/03

20 Μαρτίου 2022 - 07:25

2η αγωνιστική των πλέι-οφ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo
Ο Άρης έχασε στα τελευταία λεπτά ένα πολύτιμο βαθμό στο Φάληρο και θέλει να πάρει την πρώτη του νίκη στα πλέι-οφ, κόντρα σε έναν αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό. Αν συνυπολογίσουμε το έτσι κι αλλιώς αρνητικό ρεκόρ των «Πρασίνων» εκτός έδρας (4-1-8), το χέρι πάει... μόνο του στον «άσο». Πιο αξιόλογος με combo (1 & Under 3,5) - 2.02
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΗΣ

Ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τα μέσα Φλεβάρη, στην έδρα του Ολυμπιακού (1-2). Ο Άρης είχε δύσκολο έργο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αρχικά γλύτωσε από το 1-0 μετά από απόκρουση πέναλτι του Κουέστα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο αργότερα, με την κεφαλιά του Σισέ (45'+1'). Ο Εντιαγέ απάντησε για την ισοφάριση (61'), όμως ο Ολυμπιακός κέρδισε νέο πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Ελ Αραμπί (85'). Στην 4η θέση ο Άρης, με 45 βαθμούς. Εκτός λόγω ίωσης οι Λούμορ (Α), Σάκιτς (Α) και Δεληζήσης (Α), επιστρέφουν οι Μπεναλουάν (Α) και Ματέο Γκαρσία (ΜΕ). Δεν θα προλάβει ο πολύτιμος Μαντσίνι (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα – Ματίγια, Σάσα – Ιτούρμπε, Εντιαγέ, Γκάμα – Καμαρά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δύο βαθμούς πίσω βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που έμεινε ισόπαλος εντός έδρας με την ΑΕΚ (1-1). Με γνώμονα το πρόσφατο 3-0, οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν νωρίς με τον Αϊτόρ (4'). Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν τα ίδια λάθη, ισορρόπησαν το παιχνίδι και πέτυχαν την ισοφάριση με πέναλτι του Άμραμπατ (45'+2'). Τίποτα δεν άλλαξε στην επανάληψη κι ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο «-4» από την τριάδα. Τον... θέρισε η γρίπη, με αποτέλεσμα επτά ποδοσφαιριστές να μένουν εκτός αποστολής. Πρόκειται για τους Χουάνκαρ (Α), Χατζηθεοδωρίδη (ΜΑ), Κουρμπέλη (Μ), Ρούμπεν (Μ), Γκατσίνοβιτς (Μ), Βιτάλ (ΜΕ) και Χατζηγιοβάννη (ΜΕ). Εκτός παραμένουν κι οι Βέλεθ (Α), Ιωαννίδης (Ε), Λούντκβιστ (Μ), Μακέντα (Ε), τουλάχιστον εξέτισε ο Αλεξανδρόπουλος (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Διούδης - Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Σάντσες - Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο - Παλάσιος, Καρλίτος, Αϊτόρ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet