SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 03/04

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 07:30

Τρίτη (3η) αγωνιστική των πλέι-οφ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo
Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση έπειτα από δύο εβδομάδες (20/03) και μάλιστα αυτός θα είναι ο μόνος αγώνας που θα δώσουν μέσα σε σχεδόν έναν μήνα (επόμενος στις 17/04), εξαιτίας της αναβολής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (10/04) λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά». Συνεπώς, είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα μπει «ορεξάτος» κόντρα στην πεσμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά, ΑΕΚ, ενώ διατηρεί εξαιρετικό σερί απέναντί της (10-3-0). Ποντάρισμα στον «άσο» με γκολ (1 & Over 1,5) - 2.00
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις και έμεινε ισόπαλος στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ (1-1). Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Ελ Αραμπί (45+1'), όμως έριξε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και ισοφαρίστηκε από τον Περέα (70'). Εξακολουθεί να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τον ΠΑΟΚ (+10) και θέλει να εξασφαλίσει τη μαθηματική κατάκτηση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας θα υποβληθεί ο Γκάρι Ροντρίγκες (ΜΕ), στην αποστολή ο Φορτούνης (Μ) έπειτα από σχεδόν 9 μήνες!

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Αγκ. Καμαρά, Καρβάλιο, Μασούρας – Ελ Αραμπί.

ΑΕΚ

Ήταν απογοητευτική για μία ακόμη φορά κι έχασε ξανά στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ (0-1). Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την κούραση των φιλοξενούμενων από το ευρωπαϊκό ταξίδι και το γκολ του Τσόλακ (50') ήταν αρκετό για να την κρατήσει μακριά από τη 2η θέση. Παράλληλα, είδε τον Άρη να μειώνει μόλις στον έναν βαθμό, κάτι που ότι αν ηττηθεί σήμερα πιθανότατα θα μείνει προσωρινά εκτός τριάδας. Έμειναν εκτός οι τραυματίες Τζαβέλλας (Α), Σιμόες (Μ) και Ανσαριφάντ (Ε), στην αποστολή οι Σβάρνας (Α) και Λε Ταλέκ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμαντί – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ – Λιβάι Γκαρσία, Μάνταλος, Τσούμπερ – Αραούχο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet