SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΟΝΑΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 23/03

ΜΟΝΑΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 23/03

23 Μαρτίου 2022 - 10:15

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ PAMESTOIXIMA.GR

SentraGoal Logo 
Η Μονακό θεωρείται ομάδα... ψυχολογίας, ανάλογα με τα... κέφια της μπορεί να φανεί εύκολο ή δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε καλό σημείο στη σεζόν, προέρχονται από καλές εμφανίσεις, στηρίζονται περισσότερο στο ομαδικό «πνεύμα» και στην καλή σχέση μεταξύ των παικτών, κάτι που λείπει από τους Μονεγάσκους. Θα υποστηρίξουμε τους Πειραιώτες, επιλέγοντας 2 (+2.5) σε απόδοση 1.78.
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΟΝΑΚΟ

Με «ρεκόρ» 11-13 παραμένει ζωντανή για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, το τελευταίο παιχνίδι της ήταν απέναντι στην Αναντολού Εφές στις 11 Μαρτίου, επικρατώντας με 102-80 εντός έδρας. Στα τέσσερα εναπομείναντα ματς καλείται να βελτιώσει τον απολογισμό της, ώστε να τερματίσει εντός 8άδας. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη επικράτηση αυτή επί της Παρί με 76-69 εκτός. Σταθερά εκτός ο γκαρντ/φόργουορντ Άντζουσιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε θρίαμβο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τον κέρδισε με 28 πόντους διαφορά στο ΣΕΦ (101-73), αποδεικνύοντας την καλή αγωνιστική του φόρμα. Με «ρεκόρ» 17-8 βρίσκεται στην 3η θέση της Ευρωλίγκας, την οποία λογικά θα εξασφαλίσει στην περίπτωση που κερδίσει τουλάχιστον το ένα από τα δύο επόμενα ματς στη Γαλλία (ακολουθεί η δοκιμασία με τη Βιλερμπάν). Πήρε «ανάσες» το Σαββατοκύριακο, δεν αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν έχει απουσίες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet