SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 03/04

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 03/04

03 Απριλίου 2022 - 07:25

Τρίτη (3η) αγωνιστική των πλέι-οφ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo
Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων βόλεψε αρκετά τον Παναθηναϊκό που είδε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στις προπονήσεις. Ξεκούραστος και με βασικούς θα παραταχθεί κι ο ΠΑΟΚ, αφού ναι μεν παίζει με τη Μαρσέιγ μεσοβδόμαδα αλλά δεν θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο. Σε πολύ καλή απόδοση το G/G - 2.00
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρά τις αρκετές απουσίες, στάθηκε όρθιος στην έδρα του Άρη (0-0). Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με ενδεκάδα ανάγκης και διαφορετικό σύστημα (3-4-3) και κράτησε τους γηπεδούχους μακριά από την περιοχή του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στη μοναδική φορά που δεν τα κατάφερε, ο Μπρινιόλι ήταν εκεί για να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά εξ επαφής. Πάνοπλος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς επιστρέφουν οι Χουάνκαρ (Α), Βέλεθ (Α), Χατζηθεοδωρίδης (ΜΑ), Κουρμπέλης (Μ), Ρούμπεν (Μ), Γκατσίνοβιτς (Μ), Βιτάλ (ΜΕ), Χατζηγιοβάνης (ΜΕ) και Ιωαννίδης (Ε). Γνωστοί απόντες οι Λούντκβιστ (Μ) και Μακέντα (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ – Βιγιαφάνιες, Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς - Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

ΠΑΟΚ

Προέρχεται από μεγάλο «διπλό» στην έδρα της ΑΕΚ (1-0) έχοντας εξασφαλίσει εν πολλοίς τη 2η θέση. Παρά την κούραση από τη μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση, ο ΠΑΟΚ πήγε στο ΟΑΚΑ και με ένα γκολ του Τσόλακ (50') ανέβασε τη διαφορά του από την «Ένωση» στους 12 βαθμούς, ενώ παράλληλα μείωσε στους δέκα από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Φαίνεται πως διατηρείται στο αρχικό σχήμα ο Βαρέλα (Α), θέση βασικού παίρνει κι ο Ζαμπά (ΜΕ). Απόντες οι Κρέσπο (Α), Μιχαηλίδης (Α), Λύρατζης (Α), Μιτρίτσα (ΜΕ), Μουργκ (ΜΕ) και Ολιβέιρα (Ε). Ακολουθεί ο προημιτελικός με τη Μαρσέιγ (07/04) για το ECL.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Τσιγγάρας – Ζαμπά, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς – Άκπομ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet