SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΝΟΡΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 02/04

ΜΠΡΑΪΤΟΝ - ΝΟΡΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 02:13

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo

Σε τραγική κατάσταση αμφότερες, τουλάχιστον η Μπράιτον δεν έχει να αγχώνεται για την παραμονή (+11). Από την πλευρά της η Νόριτς, χρειάζεται ένα θαύμα για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη (-8), αλλά θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της. Παίζεται το G/G - 2.02

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Έκτη διαδοχική ήττα για την ομάδα του Γκράχαμ Πότερ, στο εντός με την Τότεναμ (0-2). Για μία ακόμη αγωνιστική, η Μπράιτον δεν μπόρεσε να «σηκώσει κεφάλι» και ηττήθηκε εύκολα. Δέχτηκε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (37', 57'), ενώ δεν μπόρεσε να καταγράψει τελική στον στόχο! Μάλιστα, απέτυχε να σκοράρει στην έδρα της για τέταρτο σερί ματς. Εκτός πλάνων οι Γουέμπστερ (Α), Λαλάνα (ΜΕ) και Καϊσέδο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σάντσεθ – Φέλτμαν, Ντάφι, Ντανκ, Κουκουρέγια – Γκρος, Μπισουμά – ΜακΆλιστερ, Μόντερ, Τροσάρντ – Μοπέ.

ΝΟΡΙΤΣ

Μία από τα ίδια για τα «Καναρίνια», συμπλήρωσαν έξι σερί ήττες στο εκτός με τη Λιντς (1-2). Πολύ πιο «αποκαρδιωτική» η εξέλιξη του αγώνα για τη Νόριτς, βρέθηκε πίσω στο σκορ (14') όμως ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον ΜακΛίν (90'+1'). Παρόλα αυτά, είδε τους γηπεδούχους να «κλέβουν» τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα (90'+4') και έμεινε στους 17 βαθμούς. Επιστρέφουν οι Τσίμερμαν (Α), Χάνλεϊ (Α) και Μπάιραμ (Α). Εκτός πλάνων οι σημαντικοί Άαρονς (Α), Γουίλιαμς (Α) και Καμπάκ (Α), λογικά θα προλάβει ο Σάρτζεντ (ΜΕ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κρουλ – Μπάιραμ, Γκίμπσον, Χάνλεϊ, Γιαννούλης – Γκίλμουρ, Νόρμαν, ΜακΛίν – Λεές-Μελού, Πούκι, Ράσιτσα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet