SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 02/04

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΑΓΓΛΙΑΣ 02/04

02 Απριλίου 2022 - 02:43

Αναμέτρηση για την 31η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo

«Διαβασμένο» το σετ, με τους books να γνωρίζουν ότι η Λέστερ είναι σχετικά αδιάφορη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρωταρχικός στόχος για φέτος είναι η κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ, που θα της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν. Καλή επιλογή το combo «1 & Under 4,5» - 1.95

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Τελευταίο της επίσημο καταγράφεται στις 15 Μαρτίου, όταν και γνώρισε εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1) για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Απογοητευτική εμφάνιση σε μια απογοητευτική σεζόν για το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ, που θα μείνει για 5η σερί σεζόν χωρίς τίτλο, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός τετράδας στην PL (-4) και με αγώνα περισσότερο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Ε) μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις με την Πορτογαλία. Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Σο (Α), χτύπησε με την Ουρουγουάη ο Καβάνι (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο – Φερνάντες, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά – Ράσφορντ, Ελάνγκα, Σάντσο.

ΛΕΣΤΕΡ

Επέστρεψε στις νίκες πριν τη διακοπή, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ (2-1). Η Λέστερ άνοιξε το σκορ με τον Βέλγο Καστάν (20'), ο οποίος επέστρεψε ιδανικά μετά από τραυματισμό δύο μηνών! Ο Μάντισον εξασφάλισε ουσιαστικά τη νίκη για τις «Αλεπούδες» (33'), με τους φιλοξενούμενους απλώς να μειώνουν στο δεύτερο μέρος (85'). Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ανέβηκε στη 10η θέση με 36 βαθμούς. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Εντίντι (Μ), επίσης εκτός οι Τόμας (Α) και Βάρντι (Ε). Στην αποστολή οι Έβανς (Α) και Ολμπράιτον (Μ). Ακολουθεί ο προημιτελικός του ECL με την Αϊντχόφεν (07/04).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σμάιχελ – Φοφανά, Σογιουντσού, Αμάρτεϊ – Τζάστιν, Ντιούσμπερι-Χολ, Τίλεμανς, Καστάν – Μάντισον, Ιχεανάτσο, Μπαρνς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet