MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow PAMESTOIXIMA ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 20/03

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 20/03

20 Μαρτίου 2022 - 07:30

2η αγωνιστική των πλέι-οφ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤO PAMESTOIXIMΑ.GR

SentraGoal Logo
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, μια πρόκριση όμως που τον αφήνει με κόπωση και κομβικές απουσίες. Η ΑΕΚ ξέρει ότι αυτή είναι η τελευταία της ευκαιρία να πλησιάσει ξανά τη 2η θέση και θα τα δώσει όλα για τη νίκη με τον Κριχόβιακ στον άξονα. Λογικός ο «άσος» - 2.00
Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πολύ γρήγορες Αναλήψεις
check_3c
Πλήθος Προσφορών*
check_3c
Ειδικά Στοιχήματα
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ

Αυτή τη φορά ήταν πιο σοβαρή στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πήρε την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό (1-1). Μετά το πρώτο πεντάλεπτο τουλάχιστον, αφού η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Αϊτόρ (4'). Στη συνέχεια μπόρεσε να αντιδράσει και κέρδισε πέναλτι λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Άμραμπατ ευστόχησε από την άσπρη βούλα (45'+2') και διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα, παραμένοντας στην 3η θέση με 47 βαθμούς. Εξέτισαν ποινή οι Βράνιες (Α) και Σιμάνσκι (Μ), παίρνει φανέλα βασικού ο Κριχόβιακ (Μ). Εκτός πλάνων οι Σβάρνας (Α), Λε Ταλέκ (Μ), Γέφτιτς (Μ) και Σιμόες (Μ), στην αποστολή ο Σάκχοφ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στάνκοβιτς – Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί – Σιμάνσκι, Κριχόβιακ, Μάνταλος – Άμραμπατ, Αραούχο, Τσούμπερ.

ΠΑΟΚ

Ιστορικές στιγμές ζει ο ΠΑΟΚ, που προκρίθηκε στα προημιτελικά του ECL, κερδίζοντας ξανά τη Γάνδη και στην έδρα της (2-1). Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προηγήθηκε με τον Κρέσπο (20') και παρά την ισοφάριση των γηπεδούχων (40'), βρήκε ξανά δίχτυα με τον Αουγκούστο (77') και εξασφάλισε τη μεγάλη πρόκριση στους «8» της νεοσύστατης διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα, κατάφερε να αυξήσει στους 9 βαθμούς τη διαφορά του από την 3η ΑΕΚ, με τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εντός (1-0), χάρη σε γκολ του Άκπομ (90'+1'). Χωρίς τους Μιχαηλίδη (Α), Κρέσπο (Α), Μιχάι (Α), Σβαμπ (Μ) και Ελ Καντουρί (Μ). Βασικοί οι Σάστρε (Α), Κούρτιτς (Μ), Ζίβκοβιτς (ΜΕ) και Ζαμπά (ΜΕ) που δεν έπαιξαν στο Βέλγιο, αλλά κι ο Βαρέλα (Α) που επιστρέφει στην αποστολή και ενδεκάδα μετά από καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίνγκασον, Βαρέλα, Σίντκλεϊ – Κούρτιτς, Τσιγγάρας – Ζαμπά, Αουγκούστο, Μίτριτσα – Τσόλακ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet