PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΒΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 28/1

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ - ΒΟΛΙΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 28/1

28 Ιανουαρίου 2022 - 04:48
Αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Νότιας Αμερικής, με τη Βενεζουέλα να υποδέχεται στο "Εστάντιο Αγκουστίν Τοβάρ" τη Βολιβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 00:00 (29/1) και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Βενεζουέλα και Βολιβία είναι από τις παραδοσιακά πιο αδύναμες ομάδες της Νότιας Αμερικής. Ελπίδες για την 5άδα έχουν ουσιαστικά μόνο οι φιλοξενούμενοι, όμως εκτός έδρας έχουν πολλά προβλήματα και θα παίξουν άμυνα για να πάρουν το αποτέλεσμα. Καλύτερο υλικό οι γηπεδούχοι, χαμηλός όμως ο άσος και δεν αξίζει. Υπάρχει όμως ρίσκο και στο Χ2, οπότε θα στραφούμε στο Under 2,5 - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Οι ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ για τη Βενεζουέλα είναι ουσιαστικά τελειωμένες, όμως η ομάδα ξεκινάει να "χτίζεται" από το μηδέν ενόψει της επόμενης μεγάλης διοργάνωσης. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση επέλεξε τον πολύ έμπειρο Χοσέ Πέκερμαν, να την οδηγήσει στο Κόπα Αμέρικα σε δυο χρόνια. Ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά το χώρο των Εθνικών ομάδων και στα τελευταία ματς των προκριματικών θα τεστάρει πρόσωπα και σχήματα. Στόχος για το ματς με τη Βολιβία είναι μόνο η νίκη και κλήθηκαν όλα τα αστέρια της χώρας, μαζί με κάποιους ελπιδοφόρους νεαρούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Φαρίνιες – Ερνάντες, Οσόριο, Φεραρέσι, Όσκαρ Γκονσάλες – Σοτέλδο, Καρμόνα, Ρινκόν, Οτέρο, Ματσίς – Ροντόν.

ΒΟΛΙΒΙΑ

Από το πουθενά, κάνοντας ένα πολύ καλό νικηφόρο σερί, η Βολιβία βρίσκεται στη θέση να διεκδικεί με αξιώσεις ένα εισιτήριο για το Κατάρ, ακόμα και μέσω της 5ης θέσης. Φυσικά, για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται τουλάχιστον μια νίκη εκτός έδρας, μιας και το υψόμετρο τη βοηθά να νικά σχεδόν όλα τα ματς στη Λα Παζ, αλλά μακριά από τη χώρα τα βρίσκει "σκούρα". Πηγαίνει στη Βενεζουέλα με πολύ καλό ηθικό και διάθεση να κυνηγήσει τη νίκη, που θα τη βάλει σε πλεονεκτική θέση στον όμιλο. Το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο, όμως ο κόουτς Φαρίας θα έχει όλους τους σημαντικούς παίκτες στην αποστολή του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Λάμπε – Μπεχαράνο, Κιντέρος, Σαγρέδο – Ραμάγιο, Χουστινιάνο, Βιγιαροέλ, Άρσε, Φερνάντες – Μορένο, Άμπρεγκο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet