PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΣΤΟΟΥΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ 28/1

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ - ΣΤΟΟΥΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ 28/1

28 Ιανουαρίου 2022 - 04:40
Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με τη Χάντερσφιλντ να υποδέχεται στο "Κίρκλιζ Στάντιουμ" τη Στόουκ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Με το υλικό της Στόουκ σίγουρα θα περίμενε κάποιος πως οι "πότερς" θα ήταν πιο ψηλά βαθμολογικά αυτήν τη χρονική στιγμή στην κατηγορία, όμως η Τσάμπιονσιπ είναι από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα παγκοσμίως. Η Χάντερσφιλντ, από την άλλη, κάνει μια χαρά σεζόν, είναι αήττητη εδώ και 9 σερί επίσημα ματς και δεν θα μας έκανε εντύπωση αν έμενε για ένα ακόμα. Παίζουμε το DNB στον άσο - 1.85
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ

Μπορεί ο βασικός στόχος της ομάδας φέτος να ήταν η παραμονή, η Χάντερφιλντ όμως δείχνει ικανή για πολύ καλύτερα πράγματα. Παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα, σκοράρει με μεγάλη άνεση και βρίσκεται δίκαια μέσα στις υποψήφιες ακόμα και για τα μπαράζ ανόδου. Στο τελευταίο της ματς, κέρδισε με 4-3 μέσα στην έδρα της Ρέντινγκ και θα επιχειρήσει να παίξει στο ίδιο επίπεδο και με την ανώτερη Στόουκ. Μοναδική απουσία του κόουτς Κορμπεράν ο βασικός στόπερ Κόλγουϊλ, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

ΣΤΟΟΥΚ

Δεν είναι στα καλύτερά της η Στόουκ, η οποία ψάχνει ένα τρόπο να επανέλθει στα τρίποντα, πριν χάσει το... τρένο της ανόδου. Ο σύλλογος επένδυσε πολλά το καλοκαίρι και έχει φτιάξει ένα αρκετά ικανό ρόστερ, το οποίο, όμως δεν έχει σταθερότητα στην απόδοσή του. Στο τελευταίο χρονικά ματς της ομάδας ήρθε η ήττα με 1-0 από την Κόβεντρι εκτός έδρας και τώρα πηγαίνει στο Χάντερφιλντ για να "χτυπήσει" το διπλό. Ο κόουτς Ο' Νιλ θα έχει εκτός μόνο τους μακροχρόνια τραυματίες, οι οποίοι είναι ο μέσος Σόγιερς, ο στόπερ Σούταρ και ο γκολκίπερ Μπούρσικ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet