PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BASKET LEAGUE 29/01

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BASKET LEAGUE 29/01

29 Ιανουαρίου 2022 - 07:05

Αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική. Το ματς αρχίζει στις 20:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤH NOVIBET

SentraGoal Logo
Σε κακή κατάσταση ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, όμως στην Ελλάδα συνεχίζει να κάνει... περίπατο. Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και τις κομβικές απουσίες των φιλοξενούμενων, οπότε θα ξεκινήσει δυνατά. Επιλέγουμε τον «άσο» με χάντικαπ (+8,5) για το 1ο ημίχρονο - 1.75 
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΕΚ

Πήρε το ντέρμπι «δικεφάλων» κόντρα στον ΠΑΟΚ (72-67) κι επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είχε σε εξαιρετική μέρα τον Ίαν Χάμερ, ο οποίος έκανε... τα πάντα (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα) σε 35 λεπτά συμμετοχής και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ταξιδεύει στη Λάρισα (13/02). Με μόλις δύο προπονήσεις υποδέχεται τους «Ερυθρόλευκους». Χωρίς τον σκόρερ Ανγκόλα, αμφίβολος ο γκαρντ Παππάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άρχισε να προβληματίζει αρκετά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς έφτασε για πρώτη φορά φέτος τις τρεις διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα. Παράλληλα, με την ήττα του από τον Ερυθρό Αστέρα εντός (72-76) έχασε το εντός έδρας αήττητο, από μια υποδεέστερη ομάδα. Μόνο ο Βεζένκοβ (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ) ξεχώρισε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα. Στα του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και πήρε εύκολη νίκη στη Ρόδο επί του Κολοσσού (69-87). Ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή με ρεκόρ 10-1, αλλά υστερεί του Παναθηναϊκού στην ισοβαθμία. Ακολουθεί δύσκολη «διαβολοβδομάδα» στην Ισπανία, κόντρα σε Ρεάλ (02/02) και Μπασκόνια (04/02). Εκτός λόγω κορωνοϊού ο αρχηγός Πρίντεζης κι ο βασικός Παπανικολάου, εκτός αποστολής κι ο τραυματίας ΜακΚίσικ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet