ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 28/04

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 28/04

28 Απριλίου 2022 - 07:30

Αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Europa League, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Δίκαιο φαβορί στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι είναι ποιοτικότερη ομάδα και θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη οι Γερμανοί δυσκολεύονται αρκετά κόντρα σε ομάδες που επιβάλλουν γρήγορο ρυθμό. Επιλογή στην αναμέτρηση ο άσος της Γουέστ Χαμ σε απόδοση 1.90.
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετά την ισοπαλία εντός έδρας κόντρα στην Μπέρνλι, δεν τα κατάφεραν ούτε στο ντέρμπι του Λονδίνου με αντίπαλο την Τσέλσι, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός θα παραμείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Ζουμά (Α), Ογκμπόνα (Α). Αντίθετα προλαβαίνει ο Ντιόπ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Φαμπιάνσκι –  Τζόνσον, Ντόουσον, Κρέσγουελ – Τσουφάλ, Ράις, Σούτσεκ, Μαζουακού - Λαντσίνι, Μπόουεν – Αντόνιο.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Σε παρόμοια κατάσταση και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία μετά τη σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα μετράει δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Γερμανίας με ήττα και μία ισοπαλία. Το 2-2 κόντρα στη Χόφενχαϊμ εντός έδρας την απομάκρυνε κι άλλο από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, βρισκόμενη αυτή τη στιγμή στην 9η θέση με 40 βαθμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Εν’ Ντικά (Α), Γιάκιτς (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Τραπ – Τούτα, Χίντερεγκερ, Χασέμπε– Κνάουφ, Ρόντε, Σο, Κόστιτς – Λίντστρεμ, Μπορέ, Καμάντα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet