COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ Β ΠΡΩΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΕΛΛΑΔΑ 06/04

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΟΚ Β ΠΡΩΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 ΕΛΛΑΔΑ 06/04

05 Απριλίου 2022 - 20:44

Αναμέτρηση για την 29η αγωνιστική (Βόρειος όμιλος). Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει 15.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Φαβορί στην αναμέτρηση η Νίκη Βόλου, η οποία προέρχεται από 4 σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει στις καλές εμφανίσεις. Από την άλλη η ομάδα του ΠΑΟΚ Β δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο, ενώ αγωνιστικά δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Επικρατέστερο σενάριο νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.60.
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τέταρτο σερί νικηφόρο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο τοπικό ντέρμπι του Ολυμπιακό Βόλου. Η Νίκη μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε μέχρι το ημίχρονο να προηγηθεί με 2-0, με γκολ των Κάσσο και Τσουκαλά. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με την έναρξη της επανάληψης για το τελικό 2-1. Αγωνιστικά η ομάδα του ο Αλέκος Βοσβιάδης βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος, ενώ  δεν υπολογίζονται οι  Ροχάνος, Μέτσε και Κυριακίδη.

ΠΑΟΚ Β

Περίοδο ντεφορμαρίσματος διανύει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία παραμένει χωρίς τρίποντο στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με δύο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική δεν τα κατάφερε εντός έδρας απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 που την διατηρεί στην 7η θέση και τους 35 βαθμούς. Αγωνιστικά ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χατζηστραβός και  Ταλιχμανίδης, ενώ επιστρέφουν οι Ουαντραόγκο, Κουλιεράκης, Τάχατος, Φασίδης.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet