ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ 05/04

ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΣΟΥΟΝΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ 05/04

05 Απριλίου 2022 - 01:22

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με τη Μίλγουολ να υποδέχεται στο "Δε Ντεν" τη Σουόνσι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ δυνατό ραντεβού στο Λονδίνο, μεταξύ δυο ομάδων που είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Η Μίλγουολ έχει βάλει "πλώρη" για τα πλέι-οφ, τη στιγμή που η Σουόνσι προέρχεται από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο τοπικό ντέρμπι με την Κάρντιφ. Παρότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο να κοντράρουμε μια πολύ ισχυρή έδρα, θα πάρουμε το διπλό με DNB - 2.45
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Παραμένει μέσα στο "παιχνίδι" για μια θέση στα πλέι-οφ, μιας και η πολύ καλή σεζόν της τη μετάτρεψε από μια ομάδα που έψαχνε τη σωτηρία σε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο κυνηγάει τη νίκη σε κάθε ματς. Οι Λονδρέζοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην έδρα τους το τελευταίο διάστημα και μετά το βαθμό που πήραν στο Λούτον την περασμένη αγωνιστική, στοχεύουν στο τρίποντο απέναντι στη Σουόνσι, για να "πιέσουν" ακόμα περισσότερο προς την 6άδα. Εκτός παραμένουν ο στόπερ Χάτσινσον, ο μεσοεπιθετικός Φρίμαν, ο φορ Μπένετ, αλλά και ο μπακ Λέοναρντ.

ΣΟΥΟΝΣΙ

Μετά από μια εξαιρετική και πειστική εμφάνιση, η Σουόνσι διέλυσε εκτός έδρας την Κάρντιφ με 4-0 στο ουαλικό ντέρμπι της κατηγορίας και διπλασίασε τις νίκες της στα μεταξύ τους παιχνίδια, δίνοντας παράλληλα μεγάλη χαρά στο κόσμο της. Οι "κύκνοι" δείχνουν να έχουν μείνει από στόχους αυτή τη στιγμή, όμως είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν να παίζουν χωρίς άγχος μέχρι τέλους. Η αποστολή τους στο Λονδίνο είναι πολύ δύσκολο, όμως ο κόουτς Μάρτιν έχει τον ευχάριστο "πονοκέφαλο" να έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ στη διάθεσή του.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet