ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΛΟΥΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΑΓΓΛΙΑΣ 05/04

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΛΟΥΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΑΓΓΛΙΑΣ 05/04

05 Απριλίου 2022 - 07:15

Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 30ή αγωνιστική της Championship στην Αγγλία, με την Πιτέρμπορο να υποδέχεται τη Λούτον. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21.45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Αν και εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, η αποστολή της Λούτον δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Οι γηπεδούχοι θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να “μαζέψουν” τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, έχει μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης με βάση και την προϊστορίας. Επιλογή το G/G στο ελκυστικό 1.80.
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

Μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς σε συνολικά 39 αγωνιστικές. Το περασμένο Σάββατο ηττήθηκαν εύκολα εντός έδρας με 4-0 από τη Μίντλεσμπρο, φτάνοντας συνολικά τις 25 ήττες και τα 80 γκολ παθητικό. Σε επίπεδο απουσιών εκτός από το παιχνίδι κόντρα στη Λούτον θα παραμείνουν οι Νόρμπερν (M), Μπέντα (T), Μπάτλερ (A) και οι μέσοι Τόμσον και Ράνταλ. Επιστρέφει ο στόπερ Έντουαρντς.

ΛΟΥΤΟΝ

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προερχόμενοι από τρία παιχνίδια αήττητοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Βαθμολογικά βρίσκονται μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος με 64 βαθμούς σε 39 παιχνίδια, έχοντας στόχο τα play off της ανόδου. Αγωνιστικά εκτός για την φιλοξενούμενη Λούτον θα παραμείνουν οι στόπερ Μπερκ και Όσο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet