COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΡΝΛΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 06/04

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΕΒΕΡΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 06/04

06 Απριλίου 2022 - 07:17

Αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μπέρνλι να υποδέχεται στο "Τερφ Μουρ" την Έβερτον. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η κάκιστη εκτός έδρας Έβερτον γνωρίζει πως αυτό το ματς είναι ίσως το πιο κρίσιμο της σεζόν. Με νίκη απομακρύνεται 6 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας ακόμα ένα παιχνίδι να δώσει, ενώ σε αντίθετη περίπτωση μπλέκει για τα καλά. Η Μπέρνλι παίζει ούτως ή άλλως συνεχόμενους «τελικούς» εδώ και πολλές αγωνιστικές, θα πάμε με τη καλύτερη ομάδα, που είναι τα «ζαχαρωτά». Με τόλμη στο διπλό - 3.00.
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΡΝΛΙ

Ήξερε πως δεν είχε πολλές ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σίτι, όμως πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της και όταν το σκορ έφτασε στο 2-0, ήταν εμφανές πως το μυαλό όλων στη Μπέρνλι ήταν στο ματς που ακολουθούσε με την Έβερτον. Ο Ντάιτς γνωρίζει πολύ καλά την κρισιμότητα του αγώνα αυτού, θα έχει επιστροφές στο αρχικό σχήμα και κάλεσε παίκτες και κόσμο να τα δώσουν όλα για το τρίποντο, που θα είναι κάτι παραπάνω από μια «ανάσα» στην ουρά. Αμφίβολος ο Στίβενς (Μ), που είχε θέματα με τη δικαιοσύνη, Μι (Α) και Γκούντμουντσον (Μ) είναι τραυματίες, ίσως προλάβει ο Πίετερς (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι, Κόλινς, Τέιλορ – Λένον, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝιλ – Βέγκχορστ, Κορνέ.

ΕΒΕΡΤΟΝ

Έχει «μπλέξει» για τα καλά η Έβερτον φέτος, μιας και η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο δεν είναι ανάλογη των παικτών και της ποιότητας που διαθέτει. Ο Λάμπαρτ κάνει ότι μπορεί από το πάγκο, όμως αν ο σύλλογος από το Λίβερπουλ δεν βελτιώσει το εκτός έδρας ρεκόρ του μέχρι το φινάλε, θα έχει προβλήματα. Μετά τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Γουέστ Χαμ, το παιχνίδι στο Μπέρνλι παίρνει χαρακτήρα «τελικού», παρότι έχει ακόμα «χρωστούμενα» ματς. Οι απουσίες είναι πολλές, μιας και τιμωρημένοι είναι βασικοί οι Κιν (Α) και Άλαν (Μ), τραυματίες οι Φαν Ντε Μπεκ (Μ), Τάουνσεντ (Μ), Πάτερσον (Α) και Μίνα (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Χολγκέιτ, Μικολένκο – Ντουκουρέ, Ιγουόμπι, Ντελφ – Γκρέι, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet