COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow NOVIBET ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΡΣΕΙΓ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 05/05

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 05/05

05 Μαΐου 2022 - 07:15

Αγώνας ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, με τη Μαρσέιγ να υποδέχεται τη Φέγενορντ. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Άρης Λιάπης
Καυτή ατμόσφαιρα αναμένεται στο “Βελοντρόμ” με τους φίλους της Μαρσέιγ να δίνουν παλμό έχοντας στόχο να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει την πρόκριση μετά το 3-2 του πρώτου παιχνιδιού. Από την άλλη, η Φέγενορντ δείχνει σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με βάση τη λογική δύσκολα τα μείνει στο μηδέν επιθετικά. Η επιλογή σημείου είναι αρκετά ριψοκίνδυνη, για αυτό και εμείς θα πάμε στοίχημα με τα γκολ. Επιλογή το Over 2,5 στο 1.65.
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΡΣΕΙΓ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε πρωτάθλημα και Κόνφερενς Λιγκ για τη Μαρσέιγ, που μετά το 3-2 στην Ολλανδία απέναντι στη Φέγενορντ, ηττήθηκε εύκολα εντός έδρας και από τη Λυών με 3-0 για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά παρέμεινε στη 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά έδωσε δικαίωμα στην Ρεν να την πλησιάσει στο τρίποντο. Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός για τους Μασσαλούς θα παραμείνουν οι Ντε Λα Φουέντε, Μπαλέρντι, Αλβάρο και ο Ενρίκε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μανταντά – Ρονζιέ, Σαλιμπά, Τσαλέτα-Τσαρ, Πέρες – Γκεντουζί, Καμαρά, Ζέρσον – Ούντερ, Μίλικ, Παγέτ.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ

Πέντε σερί τρίποντα σε όλες τις διοργανώσεις για τους Ολλανδούς, οι οποίοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα. Επιθετικά βγάζουν φωτιές, σκοράροντας ακατάπαυστα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και στις πέντε αναμετρήσεις τους έχει επιβεβαιωθεί το Over 2.5. Στο πρωτάθλημα την περασμένη αγωνιστική έκαναν μία πολύ σημαντική νίκη, φτάνοντας συνολικά τους 67 βαθμούς και πήραν προβάδισμα στη μάχη που γίνεται για την 3η θέση. Σε επίπεδο απουσιών εκτός θα γίνουν oι Μπάιλοβ (Τ), Μπάσετ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρσιάνο – Χέιρτραουντα, Τράουνερ, Σενέσι, Μαλάσια – Άουρσνες, Τιλ, Κοκτσού – Νέλσον, Ντέσερς, Σινιστέρα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet