PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ 29/1

ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΙΓΚ ΚΑΠ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ 29/1

29 Ιανουαρίου 2022 - 07:05
Αναμέτρηση για τον τελικό του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, με την Μπενφίκα να αντιμετωπίζει στο ουδέτερο στο "Ντ. Μαγκαλάες Πεσόα" της Λεϊρία τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Δε βρέθηκαν χαλαρά οι δυο ομάδες στον τελικό, όμως τα κατάφεραν και θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Μοιρασμένο δικαίως το σετ, εμείς ίσως δίναμε οριακό προβάδισμα στην Μπενφίκα λόγω "δίψας", όμως οι πρωταθλητές είναι σχεδόν πλήρεις. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το ματς, θεωρούμε πως θα σκοράρουν αμφότερες - 1.72
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες στον ημιτελικό πριν μερικά βράδια κόντρα στην Μποαβίστα, όμως με "ήρωα" τον Βλαχοδήμο στα πέναλτι (και στη κανονική διάρκεια) πήρε την πρόκριση και θα διεκδικήσει το 8ο Λιγκ Καπ στην ιστορία της, κόντρα στη "συμπολίτισσα" Σπόρτινγκ. Πολύ πιθανό να δούμε σχήμα με 3 επιθετικούς από τον κόουτς Βερίσιμο. Σε καραντίνα βρίσκεται ο βασικός εξτρέμ Ράφα Σίλβα, τραυματίας παραμένει ο επιθετικός Σεφέροβιτς, ενώ για δεύτερο σερί ματς θα απουσιάσουν οι διεθνείς Οταμέντι (στόπερ) και Νούνιες (επιθετικός).

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ

Ένα αρκετά δύσκολο βράδυ πέρασε με αντίπαλο τη Σάντα Κλάρα η Σπόρτινγκ, καθώς εκτός του ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, χρειάστηκε ένα πέναλτι (με αποβολή) για να καταφέρει να φτάσει στην ανατροπή και να βρεθεί στο τελικό. Ο κόουτς Αμορίμ έκανε διάφορες δοκιμές στο σχήμα του στον ημιτελικό, όμως κόντρα στην Μπενφίκα τα πράγματα αναμένεται να σοβαρέψουν, καθώς μιλάμε για ένα τρόπαιο. Επιστρέφουν οι χρήσιμοι Πέδρο Πόρο (Α) και Μπραγκάνσα (Μ), συνεχίσει με την Εθνική του ο αρχηγός στόπερ Κοάτες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet