MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΟΛΙΒΙΑ - ΧΙΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 01/02

ΒΟΛΙΒΙΑ - ΧΙΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 01/02

01 Φεβρουαρίου 2022 - 07:15
Αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Νότιας Αμερικής, με τη Βολιβία να υποδέχεται στο "Ερνάντο Σάιλς" τη Χιλή. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Βολιβία ήταν κάκιστη και σχεδόν ακίνδυνη στη Βενεζουέλα, όμως οι ελπίδες της για πρόκριση παραμένουν αρκετές, καθώς όταν παίζει στο υψόμετρο της Λα Παζ, μοιάζει σχεδόν αδύνατο για οποιονδήποτε να την κοντράρει. Η Χιλή απογοητεύει το τελευταίο διάστημα, όμως έχει εμπειρία και σήμερα παίζει "τελικό". Οι συνθήκες του αγώνα κάνουν φαβορί τους γηπεδούχους, θα πάμε κόντρα στο ρεύμα, παίζουμε το διπλό στο DNB - 2.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΟΛΙΒΙΑ

Πήγε πριν μερικές ημέρες στη Βενεζουέλα για να παίξει ένα άκρως κομβικό ματς για την 5άδα, όμως εμφανίστηκε πολύ... λίγη στο γήπεδο και έχασε απόλυτα δίκαια με το βαρύ 4-1. Κακά τα ψέματα, η δύναμη της Βολιβίας είναι η έδρα της, εκεί όπου έχει "λυγίσει" σχεδόν όλους τις αντιπάλους της από τη Λατινική Αμερική. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ακόμα ελπίδες πρόκρισης. Η Χιλή είναι βασική ανταγωνίστρια για την 5άδα και το ματς έχει χαρακτήρα "τελικού". Ο χαφ Χουστινιάνο αποβλήθηκε στη Βενεζουέλα και θα είναι απών, τιμωρημένος για ένα ματς ακόμα είναι και ο φορ Αλγκαρανάς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Λάμπε – Μπεχαράνο, Κιντέρος (Χουσίνο), Σαγρέδο – Ραμάγιο, Φερνάντες, Βιγιαροέλ, Τσουμασέρο (Γκονσάλες), Άρσε – Μιράντα (Βάκα), Μαρσέλο Μορένο.

ΧΙΛΗ

Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση έκανε η Χιλή, αυτή τη φορά απέναντι στην ισχυρή, αλλά αδιάφορη (έχει ήδη προκριθεί) Αργεντινή, που έπαιξε και χωρίς τον Μέσι. Το... οξυγόνο της 5άδας ολοένα και λιγοστεύει για την ομάδα του Μαρτίν Λασάρτε, του οποίου οι παίκτες θα χρειαστούν αρκετό για το υψόμετρο της Λα Παζ, εκεί όπου οφείλουν να τα δώσουν όλα για να παραμείνουν κοντά στις προνομιούχες θέσεις. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει δυο σημαντικά προβλήματα για το ματς στη Βολιβία, μιας και τραυματίστηκαν οι βασικοί Μπράβο (Τ) και Βάργκας (Ε). Επίσης κάρτες συμπλήρωσαν ο μπακ Βέγας και ο στόπερ Μαριπάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κορτές – Ντίας, Μεδέλ, Μένα, Φουενσαλίδα (Ίσλα) – Αράνγκις, Πουλγάρ, Νούνιες – Μπρέρετον, Μοντεσίνο, Σάντσες.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet