PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΡΑΝ - Η.Α.Ε. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1/2

ΙΡΑΝ - Η.Α.Ε. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1/2

01 Φεβρουαρίου 2022 - 04:06
Αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της 3ης φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ της Ασίας, με το Ιράν να υποδέχεται στην Αζάντι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το Ιράν έγινε η πρώτη ομάδα από την Ασία που εξασφάλισε την παρουσία της στα γήπεδα του Κατάρ μέσω των προκριματικών και σήμερα έχει όλη την άνεση να παίξει πιο ήρεμα κόντρα σε μια από τις ομάδες που ελπίζει μέσω των μπαράζ. Τα Εμιράτα θα παίξουν φουλ άμυνα για το βαθμό, δύσκολα θα πάρει γρήγορο ρυθμό το ματς. Λογικό μοιάζει το συνδυαστικό του 1Χ με το Under 2,5 - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΡΑΝ

Μέσα από μια πολύ δύσκολη και αγωνιώδη πορεία στα προκριματικά, το Ιράν κατάφερε με τον Στόκιτς στο πάγκο του να πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ, τη στιγμή που πριν μερικούς μήνες περνούσε οριακά στην τελική φάση των προκριματικών. Τελικώς, οι Ιρανοί με εξαιρετικές εμφανίσεις και με ρεκόρ 6-1-0, πήραν το εισιτήριο και πλέον θα κάνουν συντήρηση μέχρι τον ερχόμενο χειμώνα. Μετά την εύκολη νίκη επί του Ιράκ, πιθανόν να γίνουν αλλαγές κόντρα στα Εμιράτα. Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός στόπερ Χαλιζαντέχ, ενώ θα λείψουν για διάφορους λόγους ο βασικός γκολκίπερ Μπεϊραβάντ, ο σταρ Αζμούν, ο εξτρέμ Γκαγιεντί, ο μέσος Σαρλάκ, ο έμπειρος Χατζισαφί και οι στόπερ Χοσεϊνί, Πουραλικάντζι.

ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ

Οι Άραβες γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν μπορεί να γίνει λόγος για την πρώτη 2άδα του ομίλου, με τη Κορέα να έχει ξεφύγει αισθητά, όμως στόχος είναι η 3η θέση και τα μπαράζ. Βασικός αντίπαλος δείχνει να είναι ο Λίβανος, ενώ μετά τη σπουδαία νίκη επί της Συρίας την περασμένη αγωνιστική, ψάχνει ουσιαστικά καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα από αυτόν στις 2 από τις 3 αναμετρήσεις που μένουν στον όμιλο. Το ματς στην Τεχεράνη είναι από τα πιο δύσκολα στον όμιλο, θα παίξει άμυνα και ό,τι βγει. Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού οι πολύτιμοι επιθετικοί Μαμπχούτ, Λίμα και ο εξτρέμ Χαλφάν. Νέα απώλεια ο εξτρέμ Τζουμαά.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet