PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΙΑΠΩΝΙΑ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1/2

ΙΑΠΩΝΙΑ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 1/2

01 Φεβρουαρίου 2022 - 03:38
Αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της 3ης φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ της Ασίας, με την Ιαπωνία να υποδέχεται στη Σαϊτάμα τη Σαουδική Αραβία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12:10 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Μουντιάλ χωρίς Ιαπωνία δεν γίνεται και οι "σαμουράι" δίνουν ουσιαστικά έναν τελικό για την πρόκριση στην έδρα τους, μιας και την επόμενη αγωνιστική παίζουν στην Αυστραλία. Μπορεί να αισθάνεται πιο άνετη στη κορυφή η Σαουδική Αραβία, που πάει για την πρόκριση στην Κίνα μετά. Χαμηλά άνοιξε ο άσος, ακόμα και έτσι "τρώγεται" - 1.60
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΑΠΩΝΙΑ

Ξεκίνησε με κακά αποτελέσματα τον όμιλο, όμως σταδιακά η Ιαπωνία ανέβασε την απόδοσή της και πήρε το ζητούμενο χωρίς να εντυπωσιάζει. Ακόμα δεν έχει περάσει σίγουρα, μιας και έχει να δώσει δυο πολύ σημαντικά ματς κόντρα σε Σαουδική Αραβία και Αυστραλία, θέλοντας να διατηρηθεί στις δυο πρώτες θέσεις για το απευθείας εισιτήριο για το Μουντιάλ. Ξεκινώντας από αυτό κόντρα στους Σαουδάραβες, είναι σε καλή κατάσταση, μετράει 4 σερί νίκες και προέρχεται από το άνετο 2-0 επί της Κίνας. Ο κόουτς Μοριγιάσου δεν θα έχει τους πολύτιμους αμυντικούς Γιοσίντα, Τομιγιάσου και Νακατάνι, ενώ εκτός είναι ο εξτρέμ Μιτόμα και ο επιθετικός Φουρουχάσι.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ολοένα και πιο κοντά σε μια ακόμα συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται η Σαουδική Αραβία, μια από τις μεγάλες σχολές του Ασιατικού ποδοσφαίρου. Οι Σαουδάραβες είναι πρώτοι στον όμιλό τους και ουσιαστικά θέλουν μια ακόμα νίκη στα 3 ματς που μένουν για να "κλειδώσουν" το εισιτήριο, μιας και η 3η Αυστραλία έχει να παίξει με Ιαπωνία την επόμενη αγωνιστική. Πηγαίνουν στη Σαϊτάμα όντας σε καλή κατάσταση, όμως δεν θα τους "χαλάσει" και η ισοπαλία. Παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Αλ Φαράτζ, οι μέσοι Αλ Γκαρίμπ και Αλ Οτάιφ, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Αλ Μπαουαρντί, ο μπακ Αλ Μπρέικ και ο κεντρικός αμυντικός Μαντού.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet