MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΕΡΤΑ ΒΕΡ. - ΜΠΟΧΟΥΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 4/2

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡ. - ΜΠΟΧΟΥΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 4/2

04 Φεβρουαρίου 2022 - 05:42
Αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με τη Χέρτα Βερολίνου να υποδέχεται στο "Ολύμπιασταντιον" την Μπόχουμ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, η Χέρτα, μιας και στα τελευταία της παιχνίδια έχει δεχθεί πολλά και εύκολα τέρματα. Κόντρα στην Μπόχουμ θα ψάξει (ακόμα μια φορά) ένα νέο ξεκίνημα, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν θα πάνε στο Βερολίνο για... τουρισμό. Έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν προβλήματα και θα έχουν φάσεις. Επιλογή το G/G - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Μετά από δυο εβδομάδες, η Χέρτα ξαναμπαίνει στο γήπεδο, θέλοντας να κάνει... ριστάρτ, μιας και οι δυο σερί ήττες της (3 στα τελευταία 4), την έχουν βάλει εκ νέου σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία, ούσα στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι Βερολινέζοι προέρχονται από το βαρύ 4-1 με "θύτη" την Μπάγερν, σε ένα ματς που είχαν σχεδόν όλο το 90λεπτο παθητικό ρόλο. Ο κόουτς Κουρκούτ θα έχει τον νεοαποκτηθέντα Κεμπφ στο βασικό σχήμα, όμως απουσίες υπάρχουν ενόψει Μπόχουμ, μιας και εκτός παραμένει ο εξτρέμ Ενσονά, ο βασικός στόπερ Μπογιατά και ο νο2 γκολκίπερ, Γιαρσταϊν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Σβόλοβ – Πέκαρικ, Σταρκ, Κεμπφ, Μπγιέρκαν – Ασκασίμπαρ, Σερντάρ – Ρίχτερ, Μίτελστεντ – Μπελφοντίλ, Γιόβετιτς.

ΜΠΟΧΟΥΜ

Μόνο κακή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της νεοφώτιστης Μπόχουμ μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα, μιας και έχει μια καλή διαφορά από τις τελευταίες θέσεις, ενώ είναι πιο πάνω από αρκετές ομάδες. "Αγκάθι" είναι οι εμφανίσεις της μακριά από την έδρα της, όμως διαθέτει ποιότητα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις φάσεις που δημιουργεί. Πηγαίνει στο Βερολίνο μετά από 2 καλά εντός έδρας αποτελέσματα και ο Ράις θα έχει στην επίθεση τον Λοκάντια που ήρθε τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως βρέθηκε θετικός στον ιό ο αρχηγός και χαφ Λοσιγιά, ενώ για τον ίδιο λόγο είναι οφ ο στόπερ Μάσοβιτς. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες και δεν επηρεάζουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-2-2-1): Ρίμαν – Σταφυλίδης, Μπελά Κοτσάπ, Λάιτς, Ντανίλο Σοάρες – Τέσε – Λέβεν, Ρετσμπέτσαϊ – Πάντοβιτς, Χόλτμαν – Λοκάντια.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet