MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ 4/2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ 4/2

04 Φεβρουαρίου 2022 - 06:27
Αναμέτρηση για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο "Ολντ Τράφορντ" τη Μίντλεσμπρο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το Κύπελλο είναι ένας ξεκάθαρος στόχος για τη Γιουνάιτεντ, ειδικά όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν. Οι "διάβολοι" έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια εύκολη πρόκριση κόντρα σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να παλέψουν. Η Μίντλεσμπρο δεν έχει κάτι να χάσει, θα παίξει ανοιχτά. Θα επιλέξουμε τον άσο μαζί με το Over 2,5 - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Δεν θα έλεγε κανείς πως τα πράγματα κυλούν ιδανικά φέτος για τους "κόκκινους διαβόλους", μιας και ο πρώτος στόχος που ήταν το πρωτάθλημα έχει ήδη χαθεί, ενώ υπάρχει και το Κύπελλο, που μπορεί να αποδειχθεί διέξοδος για τον Ράνγκνικ και την ομάδα του. Περνώντας την Άστον Βίλα, η κληρωτίδα την έφερε απέναντι στη Μίντλεσμπρο και υπάρχει ευκαιρία να προχωρήσει παρακάτω στο θεσμό. Δεν ενισχύθηκε καθόλου στη μεταγραφική περίοδο, ενώ έδωσε παίκτες δανεικούς και την ευκαιρία να πάρουν χρόνο. Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Γκρίνγουντ για τις εξωγηπεδικές του περιπέτειες, με ιό ο Λίντελοφ (Α), επέστρεψε, είναι όμως ανέτοιμος ο Μπαϊγί (Α). Δεν είναι διαθέσιμος ο Καβάνι (Ε), άργησαν να επιστρέψουν οι διεθνείς Φρεντ (Μ), Τέλες (Α), ενώ αμφίβολοι είναι οι Γουάν-Μπισάκα (Α) και Σο (Α).

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ

Ο πρώτος και βασικός στόχος της Μίντλεσμπρο για φέτος είναι η είσοδος στα πλέι-οφ ανόδου και εκεί θα εστιάσει. Φυσικά, προέχει το σπουδαίο ραντεβού με τη Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" για το Κύπελλο, εκεί όπου θα πάει χωρίς άγχος, γνωρίζοντας την ποιότητα και το μέγεθος της αντιπάλου της. Ο κόουτς Γουάιλντερ σχεδιάζει να μην κάνει πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας, η οποία είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εκτός αποστολής ο διεθνής Λέα Σιλίκι (Μ), ενώ λόγω του ιού δε θα παίξει ο νεοφερμένος ΜακΓκρί (Μ). Μακροχρόνιοι απόντες υπάρχουν, όμως πλέον δεν επηρεάζουν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet