MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 5/2

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 5/2

05 Φεβρουαρίου 2022 - 04:38
Αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπέρνλι να υποδέχεται στο "Τερφ Μουρ" τη Γουότφορντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Πολύ μεγάλο ματς, με τον χαμένο να μπλέκει ακόμα περισσότερο στο πάτο της κατάταξης. Η Μπέρνλι θα είναι ενισχυμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, όμως η Γουότφορντ θα έχει νέο τεχνικό, με όρεξη για δουλειά. Παραδοσιακά οι "κλάρετς" εκμεταλλεύονταν την έδρα τους για τη παραμονή, θεωρούμε πως θα το κάνουν και φέτος. Παίζεται ο άσος - 2.20
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΡΝΛΙ

Μόλις ένα ματς έχει παίξει σε διάστημα ενός μηνός η Μπέρνλι και σε αυτό κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την έδρα της Άρσεναλ, δείχνοντας ακόμα μια φορά την εξαιρετική αμυντική της συμπεριφορά. Η ομάδα του Σον Ντάιτς μπορεί να βρίσκεται στη τελευταία θέση της κατάταξης αυτή τη στιγμή, όμως έχει να δώσει πολλά ματς σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Ένας εξ αυτών είναι η Γουότφορντ, που έρχεται στο "Τερφ Μουρ" θέλοντας να μείνει πάνω από τους "κλάρετς". Στην αποστολή της ομάδας επανέρχεται ο ηγέτης Κορνέ, 50-50 αν θα παίξει. Τιμωρημένος είναι ο Μπράουνχιλ (Μ), ακόμα στα "πιτς" είναι ο Μπαρνς (Μ), πρόβλημα αποτελεί ο τραυματισμός του Βίντρα (Ε), ενώ εκτός δίνεται και ο Γκούντμουντσον (Μ). Μεγάλη κίνηση με τον φορ Βέγκχορστ, αναμένεται να ξεκινήσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι, Μι, Πίτερς (Τέιλορ) – Λένον, Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ – Κορνέ (Ροντρίγκες), Βέγκχορστ.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Η κάκιστη εικόνα της Γουότφορντ στα τελευταία ματς, έφερε την ομάδα σε οριακή θέση αγωνιστικά και βαθμολογικά, αναγκάζοντας τη διοίκηση να πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, 14 μόλις παιχνίδια μετά την έναρξη της συνεργασίας τους. Ο Ιταλός άφησε τη θέση του στον πολύ έμπειρο Ρόι Χόντσον, ο οποίος καλείται να βγάλει τις "σφήκες" από την πολύ δύσκολη αυτή κατάσταση. Στο Καμερούν με τη Σενεγάλη παραμένει ο Σαρ (Ε), τιμωρημένος είναι ο Ντένις (Ε), ενώ ενόψει Μπέρνλι δεν υπάρχουν άλλες δεδομένες απώλειες, αλλά αμφίβολοι, με τη λίστα να έχει τα ονόματα των Μασίνα (Α), Λούζα (Μ) και Τρόοστ-Εκόνγκ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φόστερ – Φεμενία, Τρόοστ-Εκόνγκ (Σιεράλτα), Σαμίρ (Κάθκαρτ), Καμαρά – Κούτσκα (Κλέβερλι), Καγιέμπε, Σισοκό – Πέδρο, Σέμα (Ερνάντες), Κινγκ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet