MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 8/2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 8/2

08 Φεβρουαρίου 2022 - 04:32
Αναμέτρηση για τη 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου τη Γουότφορντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η εικόνα της Γουέστ Χαμ στο Κύπελλο απογοήτευσε και τα «σφυριά» αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα, ενώ θα έχουν και βασικές προσθήκες στο αρχικό τους σχήμα. Η Γουότφορντ πήρε το βαθμό στο Μπέρνλι, όμως στο Λονδίνο τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Θεωρούμε πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν το ματς, ενώ δύσκολα το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Πάμε στον άσο με το Οver 1.5 - 1.67
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Δεν είναι μακριά από το όνειρο της 4άδας η Γουέστ Χαμ, όμως οφείλει να ανεβάσει «στροφές» στο 2ο μέρος της σεζόν για να μπορέσει να ανταγωνιστεί Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τότεναμ για μια θέση. Οι Λονδρέζοι επιστρέφουν στο πρωτάθλημα μετά από αρκετές ημέρες, με πιο πρόσφατο ματς τους αυτό κόντρα στην Κιντερμίνστερ για το Κύπελλο. Η εικόνα τους ήταν κακή, όμως γλίτωσαν οριακά το σοκ, στέλνοντας το ματς στη παράταση στις καθυστερήσεις, παρότι έπαιζαν με σχετικά καλή σύνθεση. Ο Μόγιες αναμένεται να κάνει αλλαγές κόντρα στη Γουότφορντ, με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Εκτός ο Μαζουάκου (Α), 50-50 είναι οι Φαμπιάνσκι (Τ), Ζούμα (Α) και Λαντσίνι (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αρεολά – Τσούφαλ, Ντόσον, Ντιόπ, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν, Φορνάλς, Μπενραχμά – Αντόνιο.

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Έδωσε ένα από τα... χρωστούμενα ματς της πριν από 3 ημέρες κόντρα στη Μπέρνλι και στο ντεμπούτο του Ρόι Χόντζον ήταν αρκετά βελτιωμένη, μη μπορώντας όμως και πάλι να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο έμπειρος τεχνικός έχει αρκετή δουλειά μπροστά του ώστε να καταφέρει να βγάλει τις «σφήκες» από την επικίνδυνη ζώνη, μιας και η ομάδα συμπλήρωσε 10 ματς σερί χωρίς νίκη. Πηγαίνει στο Λονδίνο που την περιμένει μια δύσκολη αποστολή, όμως θα έχει κομβικές επιστροφές, ενώ οι μόνοι σίγουρα εκτός είναι ο Σαρ (Ε) που επέστρεψε μόλις από την Αφρική, ο αναπληρωματικός κίπερ Έλιοτ και ο ανέτοιμος χαφ Ετέμπο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Φόστερ – Φεμενία, Σαμίρ, Κάθκαρτ, Καμαρά – Κούτσκα, Καγιεμπέ, Σισοκό – Ντένις, Ζοάο Πέδρο, Κινγκ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet