MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΛ ΑΧΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 8/2

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΑΛ ΑΧΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 8/2

08 Φεβρουαρίου 2022 - 06:02
Αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων, με τη Παλμέιρας να αντιμετωπίζει στο "Αλ Ναχιάν Στάντιουμ" του Άμπου Ντάμπι την Αλ Αχλί. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι Βραζιλιάνοι πρωταθλητές θα επιδιώξουν από το ξεκίνημα να επιβάλλουν το ρυθμό τους, όμως οι Αιγύπτιοι είναι μια ομάδα προπονημένη και πιθανότατα θα έχουν τους διεθνείς τους που επιστρέφουν από το Κόπα Άφρικα. Η Παλμέιρας είναι το ξεκάθαρο φαβορί, όμως δεν βλέπουμε εύκολα το ρυθμό να ανοίξει. Με ρίσκο θα επιλέξουμε το Under 2.5 - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Ακόμα μια χρονιά που η Παλμέιρας θα αντιπροσωπεύσει τη Λατινική Αμερική στους τελικούς του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων. Αυτή τη φορά, οι Βραζιλιάνοι θέλουν να φτάσουν τουλάχιστον μέχρι τον τελικό, μιας και πέρσι είχαν υποστεί ήττα-σοκ από τη μεξικάνικη Τίγκρες στα ημιτελικά και έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Φυσικά, η ομάδα δεν είναι σε τοπ αγωνιστική κατάσταση, μιας και μόλις έχει ξεκινήσει η σεζόν στη Βραζιλία, εκεί όπου μετράει 3 νίκες στα 4 πρώτα ματς στο τοπικό πρωτάθλημα του Παουλίστα. Από θέμα ρόστερ, δεν έχασε κάποιον πολύ σημαντικό παίκτη, αντίθετα ενισχύθηκε σε θέσεις που «πονούσε».

ΑΛ ΑΧΛΙ

Από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αφρικής είναι παραδοσιακά η Αλ Αχλί της Αιγύπτου, έχοντας κατακτήσει 10 φορές τον τίτλο της κορυφαίας στη Μαύρη Ήπειρο, που αποτελεί και το απόλυτο ρεκόρ. Φέτος, πήγε στα Εμιράτα με στόχο να χαρεί τη διοργάνωση, ενώ στον προημιτελικό έπαιξε με πολλά απουσίες, μιας και οι διεθνείς της ήταν στον τελικό του Κόπα Άφρικα. Παρότι «πληγωμένη», έπαιξε όπως έπρεπε κόντρα στη μεξικάνικη Μοντερέι και τελικώς νίκησε με 1-0. Η επιστροφή των διεθνών δυναμώνει τους Αιγύπτιους, που βλέπουν μέχρι και τελικό. Τραυματίες είναι ο βασικός γκολκίπερ Ελ Σενάουι, ο μπακ Ταουφίκ, ο μεσοεπιθετικός Χαμντί, ο φορ Ταού, ο βασικός αμυντικός Μπενούν και ο επιθετικός Μοχσέν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet