MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 9/2

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 9/2

09 Φεβρουαρίου 2022 - 07:10
Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται στο "Έτιχαντ" την Μπρέντφορντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση έδειξε στο Κύπελλο η Σίτι, η οποία δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ρίξει ρυθμούς ενόψει της συνέχειας και στην Ευρώπη. Η Μπρέντφορντ έχει αρκετά θέματα να λύσει, είχε κενά στο τελευταίο της ματς, θα περάσει δύσκολο βράδυ στο Μάντσεστερ. Επιλογή μας είναι ο συνδυασμός του άσου από ημίχρονο με το Οver 2,5- 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μπορεί η Σίτι να δείχνει σχετικά άνετη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, όμως οι "πολίτες" δεν έχουν περιθώρια απωλειών, μιας και η Λίβερπουλ δεν πρόκειται να... παραδοθεί εύκολα στη μάχη του τίτλου, ειδικά τώρα που έχει επιστροφές από την Αφρική. Ο Γκουαρντιόλα είδε την ομάδα του να έχει εύκολο έργο στο Κύπελλο κόντρα στη Φούλαμ, εκεί όπου δεν έκανε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και το 4-1 ήρθε φυσιολογικά. Απέναντι στην Μπρέντφορντ θα ψάξει ένα γρήγορο γκολ για να "καθαρίσει" τη νίκη από νωρίς. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ζέσους (Ε), το ίδιο ισχύει για τον Πάλμερ (Μ). Οι Μαχρέζ (Μ), Γκρίλις (Μ) και Γουόκερ (Α) υπολογίζονται κανονικά, παρά το πειθαρχικό τους παράπτωμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο – Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Μάχρεζ, Φόντεν (Γκούντογκαν), Στέρλινγκ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Υπάρχει πρόβλημα και αυτό είναι εμφανές στην Μπρέντφορντ. Οι Λονδρέζοι μετρούν 5 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και παρά τη διαφορά ασφαλείας που έχουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, πρέπει να προσέξουν πολύ στη συνέχεια ώστε οι απώλειες να μη γίνουν... συνήθεια. Ο Τόμας Φρανκ δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει πολλά κόντρα στη Σίτι, παρότι τα αμυντικά προβλήματα ήταν πολλά στο Κύπελλο με την Έβερτον. Οι Έρικσεν (Μ) και Φοσού (Μ) δεν είναι έτοιμοι ακόμα, μακροχρόνια απών παραμένει ο αμυντικός Γιόργκενσεν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ράγια – Αγιέρ, Γιάνσον, Πίνοκ – Κάνιος, Νόργκαρντ, Ονιέκα, Γιάνσεν, Χέντρι – Τόνεϊ, Εμπουέμο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet