MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΝΑΝΤ - ΜΠΑΣΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ 10/02

ΝΑΝΤ - ΜΠΑΣΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΛΛΙΑΣ 10/02

10 Φεβρουαρίου 2022 - 03:30
Αναμέτρηση (νοκ-άουτ) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, με τη Ναντ να υποδέχεται στο «Λα Μποζουάρ» τη Μπαστιά. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Ναντ έχει όλη τη διάθεση να κυνηγήσει το φετινό Κύπελλο, μιας και τώρα που έχουν μείνει εκτός Παρί, Μαρσέιγ και Λυών ο δρόμος είναι... ορθάνοιχτος. Τα «καναρίνια» είναι ξεκάθαρα ομάδα έδρας στη Λιγκ 1 και η κληρωτίδα τους έφερε στο «σπίτι» τους την Μπαστιά, ομάδα μιας κατηγορίας πιο χαμηλά. Ο χαμηλός άσος μπορεί να παιχτεί με το Οver 1.5 - 2.00
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΑΝΤ

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι στο Στρασβούργο πριν μερικές ημέρες για το πρωτάθλημα, όμως το Κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση για τη Ναντ. Η ομάδα επιστρέφει στην έδρα της για να υποδεχθεί την Μπαστιά, έχοντας μεγάλες βλέψεις για τη διοργάνωση, καθώς πέραν του ότι αποτελεί ένα σημαντικό τρόπαιο, δίνει και ευρωπαϊκή έξοδο. Ο δρόμος για τον τελικό είναι ορθάνοιχτος, καθώς τα περισσότερα μεγάλα ονόματα της Γαλλίας έχουν ήδη μείνει έξω. Λογικά θα παίξει με τους βασικούς ο Κομπουαρέ, ενώ έχει εκτός λόγω τραυματισμού τον χαφ Μουτoυσαμί και δύσκολα θα μπουν απευθείας οι Κουλιμπαλί (Ε) και Καστελετό (Α), που γύρισαν από το Κόπα Άφρικα.

ΜΠΑΣΤΙΑ

Κάνει μεγάλη προσπάθεια η Μπαστιά στην «ουρά» της Λιγκ 2 για να κρατηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μιας και ο βασικός της στόχος είναι η παραμονή στη κατηγορία. Οι Κορσικανοί έχουν βάλει το Κύπελλο σε δεύτερη μοίρα, όμως θα πάνε στη Νάντη με στόχο να κοντράρουν στα ίσα τους γηπεδούχους, χωρίς άγχος, μιας και να αποκλειστούν, κανείς δεν θα μπορεί να τους πει κάτι. Ο κόουτς Μπρουάρ σκέφτεται να ξεκινήσει με 5 αμυντικούς, έχοντας επιστροφές στο ρόστερ του, ενώ εκτός παραμένουν οι Βινσενινί, Ντιονγκέ, Σααντί, Μποκονιάνο και Σιλά.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet