ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΕΙΨΙΑ - ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 11/2

ΛΕΙΨΙΑ - ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 11/2

11 Φεβρουαρίου 2022 - 05:39
Αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με τη Λειψία να υποδέχεται στη "Red Bull Αρένα" την Κολωνία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Λειψία πριν την ήττα από την Μπάγερν έτρεχε ένα πολύ καλό νικηφόρο σερί, καταφέρνοντας μάλιστα να παίξει πολύ καλή άμυνα. Κόντρα σε Κολωνία θεωρούμε δεδομένο πως θα σκοράρει, τη στιγμή που οι "τράγοι" δεν θα έχουν τον πρώτο σκόρερ τους. Παρά την καλή εικόνα της φιλοξενούμενης φέτος, θα πάμε με την έδρα και τη νίκη της Λειψίας στο ασιατικό -1 - 1.70
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΙΨΙΑ

Η θητεία του Τεντέσκο δεν έχει ξεκινήσει άσχημα στη Λειψία, μιας και ο Ιταλός προπονητής πήρε κάποιες νίκες το τελευταίο διάστημα και έχει φέρει πάλι την ομάδα κοντά στην 4άδα, που είναι και ο στόχος της. Την περασμένη αγωνιστική πάλεψε στα ίσα κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν, ισοφάρισε δυο φορές, όμως στο τέλος μίλησε η ποιότητα των Βαυαρών. Κόντρα στην Κολωνία θα παίξει με ένα επιθετικό σχήμα, καθώς θα ψάξει το γρήγορο γκολ. Πολύ σημαντικό γεγονός για τον Τεντέσκο πως δεν θα έχει κανένα απόντα από την αποστολή με την αποθεραπεία των Άνταμς και Σιμακάν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκούλασι – Σιμακάν, Ορμπάν, Γκβάρντιολ – Κλόστερμαν, Λάιμερ, Ντάνι Όλμο, Ανχελίνο – Φόρσμπεργκ, Σίλβα, Ενκουνκού.

ΚΟΛΩΝΙΑ

Πηγαίνει στη Λειψία ούσα πιο πάνω στη βαθμολογία από τους "ταύρους", κάτι που σημαίνει πως ακόμα και με ισοπαλία θα διατηρηθεί σε θέση ισχύος αναφορικά με την 6άδα. Η Κολωνία έχει εντυπωσιάσει φέτος στην Μπουντεσλίγκα, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που την είχαν στις ομάδες που θα πάλευαν για τη σωτηρία. Προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Φράιμπουργκ, όμως ταξίδεψε για τη Λειψία χωρίς τον αρχισκόρερ Μοντέστ, μια απουσία της τελευταίας στιγμής. Ο Άντερσον θα μπει στη θέση του. Ακόμα και έτσι, οι "τράγοι" θα παλέψουν το ματς, έχοντας εκτός και τον στόπερ Σαμπό, που αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αν είναι σε πλήρη ετοιμότητα ο Σκίρι, θα παίξει κι αυτός βασικός στο κέντρο. Εκτός ο νεοφερμένος στόπερ Σαμπότ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σβέμπε – Σμιτς, Κίλιαν, Χίμπερς, Εκτορ – Οζτσάν, Σκίρι – Τίλμαν, Ουτ, Κάιντς – Άντερσον.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet