ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 12/2

ΤΣΕΛΣΙ - ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 12/2

12 Φεβρουαρίου 2022 - 07:20
Τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με τη Τσέλσι να αντιμετωπίζει στο "Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ" του Αμπού Ντάμπι τη Παλμέιρας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ο τελικός που όλοι περίμεναν τελικώς επιβεβαιώθηκε. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης και η πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής θα τα δώσουν όλα για το τρόπαιο και παρότι οι "μπλε" λογίζονται ως το λογικό φαβορί, δε θα έχουν εύκολο έργο. Οι Βραζιλιάνοι έχουν ένα δεμένο σύνολο που θα έχει τις ευκαιρίες του και μπορεί να κάνει την έκπληξη. Θα αποφύγουμε σημείο και θα πάμε στα 2-3 γκολ - 1.98
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΣΕΛΣΙ

Βρίσκεται στον τελικό που κυνηγάει όσο κανέναν από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Αμπράμοβιτς και θέλει πολύ να επιστρέψει στο Λονδίνο με την κούπα, που θα αποδείξει περίτρανα πως είναι η κορυφαία ομάδα στο κόσμο για το 2021. Οι "μπλε" με ένα γκολ του Λουκάκου επιβλήθηκαν στον ημιτελικό της Αλ Χιλάλ, όμως όλοι γνωρίζουν πως η Παλμέιρας δεν έχει καμία σχέση με τους Σαουδάραβες. Ο Τούχελ θα είναι κανονικά στο πάγκο, ενώ ξανά εκτός θα είναι ο Τζέιμς (Μ), ο οποίος είναι ανέτοιμος. Στην Αγγλία έμειναν οι τραυματίες Τσίλγουελ (Α) και Λόφτους-Τσικ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κέπα – Κρίστενσεν, Τ. Σίλβα, Ρίντιγκερ – Αθπιλικουέτα, Ζορζίνιο, Καντέ, Αλόνσο – Χάβερτς, Βέρνερ – Λουκάκου.

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ

Επέστρεψε στο τόπο του... εγκλήματος και αυτή τη φορά η Παλμέιρας κατάφερε άνετα να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, επικρατώντας 2-0 της αιγυπτιακής Αλ Αχλί, σε ένα ματς που είχε τον απόλυτο έλεγχο από το ξεκίνημα. Οι Βραζιλιάνοι πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο που ήταν το τελικός και τώρα θα τα δώσουν όλα σε ένα ματς που μπαίνουν μεν ως αουτσάιντερ, όμως μιλάμε για 90 λεπτά (χωρίς τη παράταση). Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει μαζί του όλους όσους πήρε στην αποστολή για τα Εμιράτα, όμως υπάρχουν ελλείψεις στην αποστολή και μιλάμε για τους Γκάμπριελ Βερόν (Ε), Σιλβέστρε (Τ), Βαντερλάν (Α), Ρενάν (Α), Γκαμπριέλ Μενίνο (Μ), Πάτρικ ντε Πάουλα (Μ), Ζιοβάνι (Ε)

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γουεβέρτον – Πικέρεζ, Γκόμεζ, Λουάν, Μάρκος Ρότσα – Ντανίλο, Ζε Ράφαελ – Γκουστάβο Σκάρπα, Ράφαελ Βέιγκα, Ντουντού – Ρόνι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet