ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 12/02

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 12/02

12 Φεβρουαρίου 2022 - 04:27
Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο "Ολντ Τράφορντ" τη Σαουθάμπτον. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Δε θα είναι καθόλου απλό για τη Γιουνάιτεντ η υπόθεση νίκη εδώ, μιας και η Σαουθάμπτον παίζει εξαιρετικά στα τελευταία της παιχνίδια και θα πάει χωρίς άγχος στο "Ολντ Τράφορντ". Το "πρέπει" μπαίνει μπροστά για τους "διαβόλους", θεωρούμε πως οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές πιθανότητες να σκοράρουν. Επιλογή μας θα είναι το G/G - 1.72
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Έχει μπει σε... μπελάδες η Γιουνάιτεντ, καθώς ακόμα μια σεζόν δείχνει να πηγαίνει στραβά εντός συνόρων. Οι "διάβολοι" μετά τον μοιραίο αποκλεισμό από τη Μίντλεσμπρο στο Κύπελλο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε την Μπέρνλι για το πρωτάθλημα, βλέποντας την Άρσεναλ να τους αφήνει στην 6η θέση. Με τα λεφτά που έχουν ξοδευτεί φέτος, οι φίλοι της ομάδας περιμένουν να δουν κάτι που ακόμα δεν τους έχει προσφερθεί. Κόντρα στη Σαουθάμπτον δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Εκτός αποστολής ο άρρωστος Φρεντ (Μ), τραυματίες είναι σταθερά οι Μάτιτς (Μ) και Μπαϊγί (Α), εκτός ομάδας φυσικά ο Γκρίνγουντ (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Τέλες – ΜακΤόμινι, Πογκμπά, Μπρούνο Φερνάντες – Ράσφορντ, Σάντσο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Ακριβώς στη μέση του πίνακα βρίσκεται η Σαουθάμπτον, μια ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερη στη φετινή σεζόν. Οι "Άγιοι", πάντως, προέρχονται από δυο σπουδαία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, καθώς κατάφεραν να σταματήσουν την... προέλαση της Σίτι, "τσιμπώντας" ένα βαθμό, ενώ στο πρόσφατο, έκαναν μια απίθανη ανατροπή στο Λονδίνο επί της Τότεναμ με 3-2. Πηγαίνουν στο Μάντσεστερ με στόχο να "τριτώσουν" το καλό, κόντρα σε ένα "πληγωμένο θηρίο". Επιστροφές στο ρόστερ για τον Χάζενχουτλ, ο οποίος έχει έκτος τους Τέλα (Μ) και Ρέντμοντ (Ε), ενώ καιρό τραυματίες είναι οι ΜακΚάρθι (Τ) και Λιάνκο (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Φόρστερ – Λιβραμέντο, Μπέντναρεκ, Σαλίσου, Γουόκερ-Πίτερς – Στ. Αρμστρονγκ, Γουόρντ-Πράουζ, Ρομέου, Ελιονούσι – Άνταμς, Μπρόγια.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet