ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 13/02

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 13/02

13 Φεβρουαρίου 2022 - 02:57
Αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπέρνλι να υποδέχεται στο "Τερφ Μουρ" τη Λίβερπουλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Με το κλασικό της σκληροτράχηλο στυλ, η Μπέρνλι μπορεί να γίνει... μπελάς για οποιαδήποτε ομάδα την υποτιμήσει. Θεωρούμε πως η Λίβερπουλ θα έχει μελετήσει σίγουρα το πάθημα της Γιουνάιτεντ, όμως το έργο της δεν θα είναι απλό. Οι γηπεδούχοι με ένα βαθμό θα είναι ικανοποιημένοι, θα παλέψουν σκληρά για να τον πάρουν. Θα συνδυάσουμε το λογικό Under 3,5 με το Χ2 των "κόκκινων" - 1.70
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΡΝΛΙ

Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά στην Μπέρνλι πως η σεζόν θα είναι ίσως η πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων και δεν γίνεται να αφήσουν κανένα ματς χωρίς να το παλέψουν μέχρι τέλους. Αυτό κόντρα στη Λίβερπουλ θα είναι από τα πιο δύσκολα της χρονιάς, όμως αν παίξουν όπως πριν λίγες ημέρες με τη Γιουνάιτεντ, όλα είναι πιθανά. Ο Ντάιτς είναι δεδομένο πως θα "χτίσει" ένα πλάνο για να κρατήσει μακριά από την εστία της ομάδας του τη χαρισματική του αντίπαλο και στην προσπάθεια αυτή θα έχει μόλις δυο απουσίες, τους Βίντρα (Ε) και Γκούντμουντσον (Μ), μιας και ο σημαντικός Μπαρνς (Μ) επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Ρόμπερτς (Λότον), Ταρκόφσκι, Μι, Πίτερς – Κορνέ, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ – Ροντρίγκεζ, Βέγκχορστ.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Παρότι είναι αρκετά πίσω από τη Σίτι και οι "πολίτες" δεν φαίνεται να αφήσουν ούτε... μισό βαθμό στην πορεία τους για τον τίτλο, η Λίβερπουλ θα κυνηγήσει τις νίκες μέχρι τέλους και ό,τι βγει. Φυσικά, προέχει να "καθαρίσει" τη 2η θέση, ενώ ταυτόχρονα τρέχουν όλες οι άλλες διοργανώσεις. Σε λίγες ημέρες πηγαίνει στο Μιλάνο για το πρώτο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ, όμως ο Κλοπ δύσκολα θα κάνει πολλές αλλαγές στο Μπέρνλι. Επέστρεψαν όλοι οι Αφρικανοί, ενώ ο Γερμανός τεχνικός έχει πλέον την πολυτέλεια να επιλέξει από το ρόστερ του όποιον θεωρεί κατάλληλο, καθώς όλοι οι παίκτες είναι "ετοιμοπόλεμοι".

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Τιάγκο (Κεϊτά), Χέντερσον – Σαλάχ, Φιρμίνο, Ζότα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet