ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 15/02

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΜΠΡΑΙΤΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 15/02

15 Φεβρουαρίου 2022 - 02:48
Αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται στο "Ολντ Τράφορντ" την Μπράιτον. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:15 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Τρία σερί ματς έχει να κερδίσει η Γιουνάιτεντ και σίγουρα το κακό σερί θα συνεχιστεί αν οι "διάβολοι" συνεχίσουν αυτήν την εικόνα. Η Μπράιτον πηγαίνει στο Μάντσεστερ με... άγριες διαθέσεις και έχει όλα τα φόντα να κάνει την έκπληξη. Ακόμα και έτσι, όμως, πόσο συχνά βλέπουμε αυτήν την απόδοση σε άσο στο "Ολντ Τράφορντ"; Υπάρχει αξία στη νίκη των γηπεδούχων, ασχέτως σε τι κατάσταση βρίσκονται - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα στη Γιουνάιτεντ και αυτό είναι εμφανές στα τελευταία της παιχνίδια. Οι "κόκκινοι διάβολοι" δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ ούτε κόντρα στη Σαουθάμπτον πριν μερικές ημέρες και πλέον δείχνουν να μένουν πίσω στη μάχη της 4άδας. Εννοείται πως πρέπει να ανακάμψουν, ψάχνουν βαθμούς και το ματς λιγότερο με την Μπράιτον είναι μια πρώτη ευκαιρία να περάσουν εκ νέου τη Γουέστ Χαμ. Σταθερά τραυματίες είναι οι Μάτιτς (Μ) και Μπαϊγί (Α), εκτός έμεινε και ο Καβάνι (Ε). Ο Ράνγκνικ υπολογίζει εκ νέου τους Τέλες (Α) και Φρεντ (Μ), πιθανόν να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ (Μπισάκα), Βαράν, Λίντελοφ, Σο (Τέλες) – Φρεντ (ΜακΤόμινι), Πογκμπά, Φερνάντες – Ελανγκά, Σάντσο, Ρονάλντο.

ΜΠΡΑΙΤΟΝ

Κάνει πολύ καλή χρονιά η Μπράιτον φέτος και αυτό μπορεί να το δει κάποιος εξετάζοντας τον βαθμολογικό πίνακα, μιας και αν εξαιρέσουμε την πρώτη 3άδα, είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες από τις υπόλοιπες. Σκληροτράχηλη και δύσκολο να ηττηθεί, πηγαίνει στο Μάντσεστερ με στόχο να πάρει κάτι από το ματς, προερχόμενη από ένα μεγάλο διπλό στο Γουότφορντ. Ο Πότερ γνωρίζει πως η ομάδα του έχει πολλές δυνατότητες, όμως δύσκολα θα ρισκάρει από το ξεκίνημα. Οι Μουεπού (Μ) και Σαρμιέντο (Ε) παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ ο νεαρός τεχνικός είδε τους Τροσάρ (Ε) και Μακάλιστερ (Ε) να επιστρέφουν υγιείς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Σάντσεθ – Φέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ – Λάμπτεϊ, Λαλάνα (Μόντερ), Μπισουμά, Κουκουρέγια – Μακάλιστερ, Μοπέ, Γουέλμπεκ (Τροσάρ).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet