ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 15/2

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 15/2

15 Φεβρουαρίου 2022 - 02:50
Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να υποδέχεται στο "Ζοσέ Αλβαλάδε" τη Μάντσεστερ Σίτι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Παρότι η Σίτι είναι το ξεκάθαρο φαβορί του αγώνα, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα και είναι αποφασισμένοι να τρέχουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν υπάρχει καμία αξία σε τέτοιες τιμές στο διπλό ενός νοκ-άουτ αγώνα και φέτος η Σίτι δεν συνηθίζει να φορτσάρει όταν έχει το ζητούμενο στα παιχνίδια της. Θα ρισκάρουμε με τα 2-3 γκολ - 2.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ

Μπαίνει για 2η φορά στην ιστορία της σε αυτήν τη φάση και μια κλήρωση με τη Σίτι σίγουρα δεν της αφήνει πολλά περιθώρια ελπίδας, όμως την κάνει αυτομάτως ένα μεγάλο αουτσάιντερ που δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει στα δυο ματς με τους Άγγλους. Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας φέτος δείχνουν να έχουν πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό εντός συνόρων, όμως διαθέτουν ένα σύνολο πολύ καλό, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Σημαντική η επιστροφή του αρχισκόρερ Γκονσάλβες σε φουλ ρυθμούς, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Πέδρο Πόρο (Μ), που δεν έπαιξε με την Πόρτο.

Πιθανή εντεκάδα (3-4-3): Αντάν – Ινάσιο, Κόατες, Φεντάλ – Πόρο, Παλίνια, Νούνιες, Σάντος (Ρέις) – Σαράμπια, Γκονσάλβες, Παουλίνιο.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η Σίτι έφτασε σε αυτήν τη φάση στο ρελαντί, σε έναν όχι και τόσο απλό όμιλο, όμως οι "πολίτες" το έχουν θέσει ως στόχο φέτος να μη... λαθέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, που τόσο πολύ κυνηγούν όλα αυτά τα χρόνια. Εντός συνόρων δεν... παίζονται, έτσι δίνουν το βάρος στην Ευρώπη και ο Γκουαρντιόλα θα παρατάξει την ομάδα με στόχο να "καθαρίσει" από το πρώτο ματς την πρόκριση με τη Σπόρτινγκ. Εκτός ο τραυματίας Γκρίλις (Μ), όπως και οι Ζέσους (Ε), Στέφεν (Τ) και Πάλμερ (Μ), ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός μπακ Γουόκερ.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Στόουνς (Ζιντσένκο), Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο – Ρόντρι, Ντε Μπρούιν, Μπ. Σίλβα – Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Φόντεν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet