SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/2

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/2

17 Φεβρουαρίου 2022 - 03:49
Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι-οφ των νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ, με την Αϊντχόφεν να υποδέχεται στο "Φίλιπς Στάντιον" τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Οι Ολλανδοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση και μόνο αν "αυτοκτονήσουν" θα τη χάσουν. Στο πρώτο ματς θα έχουν απουσίες, όμως η πρόσφατη εικόνα τους δείχνει πως μπορούν να "καθαρίσουν" από νωρίς. Οι Ισραηλινοί δεν σκόραραν μόνο σε ένα ματς εδώ και 4 μήνες, πάμε στο G/G - 2.07
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Υποβιβασμό στο Κόνφερενς Λιγκ από το Γιουρόπα είχε η Αϊντχόφεν, όμως οι Ολλανδοί δεν θα το βάλουν κάτω. Θα ψάξουν τη διάκριση στη νέα αυτή διοργάνωση και η κληρωτίδα τους έκανε το χατίρι στα πλέι-οφ. Παρότι ο βασικός στόχος της είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η PSV είναι πανέτοιμη για τις μάχες με τη Μακάμπι, θέλοντας ένα καλό σκορ στο πρώτο ματς. Απουσίες θα υπάρχουν για τον Σμιντ, καθώς τιμωρημένος είναι ο κεντρικός αμυντικός Μποσκαλί, ο αμυντικός μέσος Σανγκαρέ και ο επιθετικός Κάρλος Βινίσιους, ενώ λόγω τραυματισμού εκτός έμεινε ο κεντρικός αμυντικός Ραμάλιο, ο επιθετικός Ρομέρο και ο μέσος Τόμας.

Πιθανή εντεκάδα (4-2-3-1): Ντρόμελ – Μουένε, Τέζε, Ομπίσπο, Μάουρο Τζούνιορ – Γκουτιέρες, Φέιρμαν – Μαντουέκε, Γκέτσε, Χάκπο – Ζαχάβι.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Με πρωταρχικό στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος, η Μακάμπι ξεκίνησε χαλαρή τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από τον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ φέτος και τα έχει πάει αρκετά καλά, περνώντας ως 2η από τον όμιλό της. Οι Ισραηλινοί γνωρίζουν πως το έργο τους δεν θα είναι εύκολο κόντρα στην πολύ έμπειρη PSV, όμως είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους. Μοναδικός απών από το πρώτο ματς ο στόπερ Πίβεν, τη στιγμή που οι φίλοι της ομάδας έχουν πάρει όλα τα εισιτήρια που τους αναλογούν για την Ολλανδία.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Ντάνιελ – Σάμποριτ, Ερνάντες, Ναχμίας, Νταβιντζάντα (Κάντιλ) – Σαμίρ, Γκλέιζερ (Γκολάσα), Μπιτόν (Ζεράλδες)  – Κανιτσόφσκι, Περίτσα, Γιοβάνοβιτς (Κουάς).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet