SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/2

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 17/2

17 Φεβρουαρίου 2022 - 03:33
Πρώτη αναμέτρηση για τα πλέι-οφ των νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ, με τη Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται στο "Ούλκερ Σταντιούμου" τη Σλάβια Πράγας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Φενέρ συνεχίζει να μην αποδίδει τη φετινή σεζόν στα εγχώρια δρώμενα, όμως ακόμα και έτσι, είναι κοντά στις πρώτες θέσεις. Η Ευρώπη αποτελεί μια διέξοδο και παρότι η Σλάβια είναι θεωρητικά το φαβορί για την πρόκριση, στο πρώτο ματς θα έχει απουσίες που ίσως παίξουν ρόλο. Ευκαιρία για τον άσο - 2.12
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Το πρώτο μέρος της σεζόν ήταν αρκετά προβληματικό για τη Φενέρ, η οποία δεν κατάφερε να περάσει στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα και θα αναγκαστεί να... βολευτεί με το Κόνφερενς. Οι Τούρκοι θέλουν να πάνε μακριά στη διοργάνωση, όμως χρειάζονται βελτίωση στο παιχνίδι τους, παρά την αλλαγή προπονητή. Στα εγχώρια στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, όμως υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Για το πρώτο ματς με τη Σλάβια, εκτός παραμένουν οι Νόβακ (Α) και οι χαφ Λουίζ Γκουστάβο, Καχβέτσι, ενώ εκτός λίστας έμειναν οι Μιγκέλ Κρέσπο (Α), Ρόσι (Ε), Καπατσάκ (Α).

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Μπαγιντίρ – Σανγκαρέ, Κιμ, Σζαλάι, Καντιόγλου – Γιαντάς, Σόσα, Ζάιτς – Σάμουελ, Βαλένσια, Πέλκας.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Σλάβια έχει δημιουργήσει ένα καλό ιστορικό αναφορικά με τις ευρωπαϊκές της περιηγήσεις τα τελευταία χρόνια και φέτος τα πήγε αρκετά καλά στο Κόνφερενς, αφήνοντας εκτός την Ουνιόν Βερολίνου, σε έναν δύσκολο όμιλο για τα δεδομένα της διοργάνωσης. Παρότι εντός συνόρων η πορεία δεν είναι η αναμενόμενη, οι Τσέχοι θα κυνηγήσουν την πρόκριση κόντρα στη Φενέρ, ακόμα και από το πρώτο ματς. Απουσίες πάντως θα έχει αρκετές για το πρώτο ματς, καθώς εκτός θα μείνουν οι πολύ σημαντικοί Μπα (Α) και Μάσοπουστ (Μ), ενώ έχει αρκετές μακροχρόνιες απουσίες καλών παικτών (Χοβόρκα, Προβόντ, Κουντέλα, Μπορίλ).

Πιθανή εντεκάδα (3-5-2): Μαντούς – Ούσου, Κατσαράμπα, Ταλοφιέροφ – Λινγκρ, Χόλες, Σέβτσικ, Μάντσεν, Πλάβσιτς – Σρανζ, Ολαγίνκα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet