SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 19/02

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 19/02

19 Φεβρουαρίου 2022 - 05:12
Αναμέτρηση για τη 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουέστ Χαμ να υποδέχεται στο Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου τη Νιουκάστλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Ανεβαίνει συνεχώς η Νιουκάστλ, που έφτασε τις 3 σερί νίκες και ξεφύγε από τις τελευταίες θέσεις. Οι "καρακάξες" έχουν ψυχολογία και παρότι πηγαίνουν σε μια έδρα που έχει δυσκολέψει πολύ ανώτερες ομάδες, δε θα παίξουν φουλ άμυνα. Οι Λονδρέζοι θα κυνηγήσουν τη νίκη για τη 4άδα, όμως το έργο τους δεν είναι τόσο απλό. Παίζεται το G/G - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Σε ένα πολύ δύσκολο ματς στο Λέστερ, παρότι δέχθηκε ανατροπή, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει το βαθμό στις καθυστερήσεις και συνεχίσε με πολλές ελπίδες τη μάχη της για τη 4άδα. Παρότι είδε τη Γιουνάιτεντ να τη προσπερνάει μεσοβδόμαδα, η Γουέστ Χαμ γνωρίζει πως αν παίξει στο επίπεδο που μπορεί με βάση την ποιότητα του ρόστερ της, είναι ικανή να τα καταφέρει. Φυσικά, παιχνίδια σαν αυτό με τη Νιουκάστλ εντός έδρας, οφείλει να τα κερδίζει. Μαζουακού (Α) και Ογκμπόνα (Α) είναι καιρό εκτός, κανονικά υπολογίζονται Ζούμα (Α) και Μπόουεν (Μ), που ήταν αμφίβολοι για διάφορους λόγους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Τσουφάλ, Ντιόπ, Ντόουσον, Κρέσγουελ – Ράις, Σούτσεκ – Μπόουεν, Μπενραχμά, Φορνάλς (Λαντσίνι) – Αντόνιο.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

Άλλη ομάδα είναι η Νιουκάστλ εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Κύπελλο, οι "ανθρακωρύχοι" έχουν ανεβάσει το επίπεδό τους, μετρώντας 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Άντι Χάου έχει την απόλυτη στήριξη της ζάμπλουτης διοίκησης και οι κινήσεις που έγιναν δείχνουν να βοηθούν άμεσα. Ένας εκ των νέων παικτών, που έδωσε τη νίκη επί της Άστον Βίλα, ο Τρίπιερ (Α), τραυματίστηκε σοβαρά και δύσκολα θα ξαναπαίξει φέτος, ενώ για το ματς στο Λονδίνο εκτός είναι ο Μανκίγιο (Α), όπως και οι μακροχρόνια απόντες Χέιντεν (Μ), Ρίτσι (Μ) και Γουίλσον (Ε).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντουμπράβκα – Κραφτ, Μπερν, Λασέλς, Τάργκετ – Γουίλοκ, Σέλβι, Ζοέλιντον (Γκιμαράες) – Φρέιζερ, Σεν-Μαξιμέν, Γουντ.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet