SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 19/02

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 19/02

19 Φεβρουαρίου 2022 - 05:23
Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να υποδέχεται στο "Έμιρεϊτς" την Μπρέντφορντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Μετά το διπλό στο Γουλβερχάμπτον, η Άρσεναλ δείχνει να ξαναμπαίνει στον σωστό δρόμο για τη 4άδα και οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους "συμπολίτες" τους της Μπρέντφορντ, σε ένα... ύπουλο ματς. Οι "σφήκες" δεν είναι σε καλή κατάσταση, λογικά θα περάσουν δύσκολο βράδυ. Λογικά χαμηλός ο άσος, παίζεται με το over 1.5, κυρίως λόγω της εικόνας των φιλοξενούμενων - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ

Πολύ σημαντικό το διπλό που πήρε η Άρσεναλ στην έδρα της Γουλβς πριν μερικές ημέρες, σε ένα ματς που έδειξε χαρακτήρα που είχαμε καιρό να δούμε από τους Λονδρέζους. Η ομάδα του Αρτέτα έμεινε φυσικά "ζωντανή" στη μάχη που δίνει για να βρεθεί στη πρώτη 4άδα, ενώ σημαντικό το γεγονός πως έχει αρκετά χρωστούμενα ματς σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Κόντρα στην Μπρέντφορντ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Μέχρι τελευταίας στιγμής θα περιμένουν τον Τομιγιάσου (Α), ενώ τιμωρημένος είναι ο εξτρέμ Μαρτινέλι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ραμσντέιλ – Σοάρες (Τομιγιάσου), Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Παρτέι, Τζάκα – Σακά, Όντεγκααρντ, Σμιθ Ρόου – Λακαζέτ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Είναι σίγουρα η χειρότερη περίοδος της Μπρέντφορντ τη φετινή σεζόν, μιας και οι νεοφώτιστοι ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τις αρχές του έτους, όταν και επιβλήθηκαν 2-1 της Άστον Βίλα. Ο κόουτς Φρανκ δεν δείχνει να ανησυχεί για το πότε θα έρθει αυτή η στιγμή, καθώς δείχνει να έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του, που έδειξε μια μικρή αντίδραση στη "λευκή" ισοπαλία με την Πάλας. Κόντρα στην Άρσεναλ είναι δεδομένο πως δεν θα παίξει ο Έρικσεν (Μ), του οποίου η επιστροφή θα γίνει σιγά σιγά. Εκτός οι γνωστοί Γιόργκενσεν (Α) και Φοσού (Μ), οριακά ίσως προλάβει ο πρώτος σκόρερ Τόνεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ράγια – Άγιερ, Πίνοκ, Γιάνσον – Κάνιος, Νόργκααρντ, Ντασίλβα (Ονιέκα), Γιάνελτ (Γένσεν), Χένρι – Τόνεϊ (Βίσα), Εμπουεμό.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet