SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΓΟΥΛΒΣ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 20/02

ΓΟΥΛΒΣ - ΛΕΣΤΕΡ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 20/02

20 Φεβρουαρίου 2022 - 07:39
Αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Γουλβς να υποδέχεται στο "Μολινό" τη Λέστερ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Το διπλό στο Λονδίνο επί της Τότεναμ έδειξε πως υπάρχει... ζωή στη Γουλβς, η οποία μπορεί δικαίως να συνεχίζει να κοιτάζει την Ευρώπη. Οι "λύκοι" θα παίξουν υπομονετικά κόντρα στη Λέστερ που θα έχει απουσίες, όμως διατηρεί ένα πολύ ικανό σύνολο. Αν διαλέγαμε σημείο θα ήταν ο άσος, όμως έχοντας στο μυαλό μας το πώς παίζουν οι δυο τους, θα πάρουμε τα 2-3 γκολ - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΓΟΥΛΒΣ

Μπορεί η ήττα από την Άρσεναλ να ήταν πισωγύρισμα για τη Γουλβς στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην Ευρώπη, όμως η εμφάνιση και η νίκη μέσα στο Λονδίνο επί της Τότεναμ, έδειξε πως υπάρχει ακόμα διάθεση και "μέταλλο" για κάτι καλό. Οι "λύκοι" ήταν εξαιρετικοί και έκαναν ακριβώς αυτό που τους ζήτησε ο προπονητής τους. Το ίδιο θα επιχειρήσουν να πράξουν και υποδεχόμενοι τη Λέστερ, γνωρίζοντας πως με νίκη θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την 6άδα. Θετικά μαντάτα για τον κόουτς Λαζ, καθώς δεν υπάρχει καμία απουσία στο ρόστερ και ο Πορτογάλος έχει πολλές επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σα – Σαΐς, Κόουντι, Κίλμαν – Ν. Σεμέδο, Ντεντόνκερ, Μουτίνιο, Ρ. Νέβες, Νουρί – Ποντένσε, Χιμένες.

ΛΕΣΤΕΡ

Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τη Λέστερ ότι δεν προσπαθεί, αντιθέτως, η τύχη της έχει γυρίσει την... πλάτη στα τελευταία παιχνίδια. Οι "αλεπούδες" συμπλήρωσαν 4 σερί ματς χωρίς νίκη και στο τελευταίο χρονικά, παρότι έκαναν ανατροπή κόντρα στη Γουέστ Χαμ, δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. Ο Ρότζερς είδε, πάντως, την ομάδα του να ξεσπάει στο Κόνφερενς Λιγκ επί της Ράντερς με 4-1, ίσως μια ένδειξη πως κάτι αλλάζει. Πηγαίνει στο Γουλβερχάμπτον με πολλές απουσίες, μιας και εκτός παραμένουν οι γνωστοί Βάρντι (Ε), Καστάν (Μ) και Έβανς (Α), ενώ δύσκολα θα παίξουν οι βασικοί Σογιουντσού (Μ) και Μάντισον (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Ρ. Περέιρα, Αμαρτέι, Βέστεγκααρντ, Τόμας – Τίλεμανς, Εντιντί, Ντιούσμπερι-Χολ (Σουμαρέ) – Μπαρνς, Λούκμαν (Ιχεανάτσο), Ντάκα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet