SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 22/2

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 22/2

22 Φεβρουαρίου 2022 - 04:59
Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Βιγιαρεάλ να υποδέχεται στο "Εστάντιο ντε λα Κεράμικα" τη Γιουβέντους. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σαφώς ανεβασμένη η Γιουβέντους με το νέο έτος, δείχνει πως έχει τον έλεγχο στα παιχνίδια της, ακόμα και όταν δεν κερδίζει. Οι "μπιανκονέρι" δεν θα έχουν εύκολο έργο στην Ισπανία, μιας και το "κίτρινο υποβρύχιο" είναι σε καλή κατάσταση και θα κυνηγήσει τη νίκη. Δεν θα παίζαμε το «2» σε διπλή αναμέτρηση, θεωρούμε πως η Βιγιαρεάλ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πάμε με το ασιατικό 0.0 στον άσο - 1.75
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Δύσκολα θα ξεχαστεί το μεγάλο διπλό που πήρε εν μέσω χιονόπτωσης στο Μπέργκαμο τον περασμένο Δεκέμβρη, καθώς ήταν αυτό που της έδωσε τη πρόκριση σε νοκ-άουτ φάση Τσάμπιονς Λιγκ, μετά από πολλά χρόνια. Η Βιγιαρεάλ γνωρίζει πως το έργο της κόντρα στη Γιουβέντους είναι πολύ δύσκολο, όμως μιλάμε για μια έμπειρη ομάδα, κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία δε φοβάται κανέναν. Το "κίτρινο υποβρύχιο" είναι σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Έμερι έχει διαβάσει καλά τους Ιταλούς. Εκτός παρέμειναν οι γνωστοί Ζ. Μορένο (Ε), Πένια (Μ) και Κοκλέν (Μ), ενώ "αγώνα δρόμου" να προλάβει κάνει ο χρήσιμος Λο Σέλσο (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα – Λο Σέλσο (Ιμπόρα), Καπού, Παρέχο – Τσουκουέζε, Ντανζούμα, Αλμπερτ Μορένο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Δεν είχε πρόβλημα να πάρει τη πρόκριση η Γιουβέντους από έναν σχετικά βατό όμιλο και η πρώτη θέση που κατέκτησε, της έφερε έναν σχετικά βατό αντίπαλο. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως οι Ιταλοί θα έχουν εύκολο έργο κόντρα σε μια Ισπανική ομάδα, όμως οι "μπιανκονέρι" έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα ότι έχουν ανεβάσει ρυθμούς. Πηγαίνουν για το πρώτο ματς στο Βιγιαρεάλ όντας αήττητοι για 16 συναπτά ματς και αν γίνουν 17, θα έχουν πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά. Ο Αλέγκρι δεν θα έχει τον σημαντικό Ντιμπάλα (Ε), τραυματίες είναι και οι Ρουγκάνι (Α), Κιελίνι (Α), Κιέζα (Ε) και Μπερναρντέσκι (Ε). Οριακά στην αποστολή οι Μπονούτσι (Α) και Πελεγκρίνι (Α), δύσκολα θα παίξουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σέζνι – Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο – ΜακΚένι, Λοκατέλι, Ραμπιό – Κουαδράδο, Βλάχοβιτς, Μοράτα.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet