SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 23/2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ 23/2

23 Φεβρουαρίου 2022 - 06:09
Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Γιουνάιτεντ πρόλαβε και "έφτιαξε" ψυχολογία πριν τις κρίσιμες μάχες με την Ατλέτικο, τη στιγμή που οι Ισπανοί θα ψάξουν τη νίκη στο πρώτο ματς, για να έχουν μια ελπίδα παραπάνω στη ρεβάνς. Θεωρούμε πως οι Μαδριλένοι θα έχουν τον έλεγχο του αγώνα και είναι στο χέρι τους η νίκη, έστω και οριακά. Θα ρισκάρουμε στον άσο - 2.55
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η τελευταία αγωνιστική στον όμιλο ήταν αυτή που έδωσε στην Ατλέτικο την πρόκριση για τα νοκ-άουτ και οι έμπειροι Μαδριλένοι θα προσπαθήσουν να παίξουν στα ίσα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ψάχνοντας τη νίκη στο πρώτο ματς. Θετικό το γεγονός πως προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση στην Παμπλόνα για το πρωτάθλημα, ενώ η πρόσφατη προϊστορία δείχνει πως είναι πολύ δυνατή στα νοκ-άουτ επί Σιμεόνε. Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θα έχει τον τιμωρημένο Καράσκο (Μ), ενώ τραυματίες είναι οι Κόκε (Μ), Βας (Μ) και Κούνια (Ε), ενώ παραμένει σε καραντίνα ο Λεκόμτ (Τ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όμπλακ – Βρσάλκο, Χιμένες (Φελίπε), Σάβιτς, Ρεϊνίλντο – Γιορέντε, Ντε Πολ (Ερέρα), Κοντογκμπιά, Λόντι – Ζοάο Φέλιξ, Κορέα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Παρότι το 2022 δεν ήταν ιδιαίτερα... ευγενικό με τη Γιουνάιτεντ, οι Άγγλοι πηγαίνουν στο πρώτο ματς για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη, όντας σε αρκετά καλή κατάσταση και με καλή ψυχολογία. Οι "κόκκινοι διάβολοι" πρόλαβαν να κάνουν 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, σκόραραν 6 τέρματα στα δυο αυτά ματς και ο Ράνγκνικ δήλωσε ικανοποιημένος από αυτά που είδε. Στόχος είναι το αποτέλεσμα στην έδρα της Ατλέτικο, για να γίνει πιο απλό το έργο στη ρεβάνς. Ο Γερμανός θα έχει εκ νέου εκτός τον Καβάνι (Ε), είδε όλους τους υπόλοιπους αμφίβολους να είναι έτοιμοι και σχεδιάζει ένα πλάνο με τον Μπρούνο Φερνάντες πίσω από τον Κριστιάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Σο – ΜακΤόμινι, Πογκμπά – Ράσφορντ (Ελάνγκα), Μπρ. Φερνάντες, Σάντσο – Ρονάλντο.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet