SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΠΕΡΝΛΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 23/02

ΜΠΕΡΝΛΙ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 23/02

23 Φεβρουαρίου 2022 - 06:00
Εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Μπέρνλι να υποδέχεται στο "Τερφ Μουρ" την Τότεναμ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Παρότι πηγαίνει στο παιχνίδι με πολύ καλή ψυχολογία, η Τότεναμ δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στη σκληροτράχηλη Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια εντυπωσιακή εμφάνιση και κυνηγούν τους βαθμούς ανεξαρτήτως αντιπάλου. Σαφώς και προβάδισμα έχουν οι Λονδρέζοι, όμως δεν θα μας κάνει εντύπωση αν "κολλήσουν". Θα πάρουμε τα 2-3 γκολ - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΕΡΝΛΙ

Είναι εμφανές πως μετά τις χειμερινές της προσθήκες, αλλά και την επιστροφή του Κορνέ, η Μπέρνλι παίζει με άλλον... αέρα και επιστέγασμα αυτής της εικόνας ήταν το εντυπωσιακό 3-0 στο Μπράιτον, κόντρα σε μια από τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Ντάιτς είδε τον Βέγκχορστ να πετυχαίνει και το πρώτο του γκολ, ελπίζοντας σε περισσότερα. Επόμενη αποστολή κόντρα στην ισχυρή Τότεναμ, όμως με παρόμοιες εμφανίσεις, οι "κλάρετς" δεν έχουν τίποτα να φοβούνται. Δεδομένα εκτός οι Γκούντμουντσον (Μ) και Βίντρα (Ε), λογικά δεν θα έχουν θέμα οι βασικοί επιθετικοί Κορνέ και Βέγκχορστ, που χτύπησαν ελαφρά στο Μπράιτον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι (Κόλινς), Μι, Πίτερς – Λένον, Μπράουνχιλ, Κορκ, ΜακΝίλ – Βέγκχορστ, Κορνέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Σε ένα ματς που δύσκολα θα ξεχαστεί, η Τότεναμ πήρε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι και κρατήθηκε ενεργή στη μάχη της Ευρώπης. Οι Λονδρέζοι ψάχνουν ακόμα να βρουν μια σταθερότητα στα παιχνίδια τους, όμως αν βρουν χώρους δύσκολα θα... συγχωρέσουν το λάθος. Το ματς με την Μπέρνλι δεν θα έχει σχέση με αυτό κόντρα στους "πολίτες", μιας η ομάδα του Κόντε θα γίνει από... θήραμα, "κυνηγός". Εκτός λόγω κορωνοϊού ο Ρεγκιλόν (Α), τραυματίες οι Σκιπ (Μ) και Τανγκάνγκα (Α), αμφίβολος δίνεται ο Κέιν, όμως λογικά δεν θα έχει πρόβλημα να παίξει.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Έμερσον (Ντόχερτι), Μπετανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν – Κουλουσέφσκι (Μόουρα), Σον – Κέιν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet