SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

24 Φεβρουαρίου 2022 - 03:59
Ρεβάνς για τα πλέι-οφ των νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο Ισραήλ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:45 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Με το σκορ του πρώτου αγώνα, οι Ισραηλινοί πηγαίνουν στη ρεβάνς έχοντας ελπίδες για την πρόκριση. Στην έδρα τους πάντα παίζουν καλύτερα και οι Ολλανδοί, παρότι ανώτερο σύνολο, θα έχουν απουσίες που ίσως τους δυσκολέψουν μέσα στο παιχνίδι. Συνοπτικά, περιμένουμε ματς με φάσεις και καλό ρυθμό, θα πάρουμε το Over 2,5 - 1.80
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Παρότι η Μακάμπι πήγε με καλή ψυχολογία στο Αϊντχόφεν, σχεδόν σε όλο το ματς κόντρα στην PSV έπαιζε πίσω από την μπάλα και το τελικό 1-0 ίσως την κολακεύει. Αυτά έγιναν στην Ολλανδία. Στο Ισραήλ δύσκολα θα δούμε ίδια εικόνα στο ματς. Το σύνολο του Κρστάιτς θα αναγκαστεί να επιτεθεί για να ψάξει τη νίκη που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση. Πριν από λίγες ημέρες κέρδισε εύκολα τη Μακάμπι Χάιφα, δείχνοντας έτοιμη για την πρόκληση. Δε θα παίξουν οι στόπερ Πίβεν και Σα, όμως θα υπάρχουν επιστροφές στην αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο ματς.

Πιθανή εντεκάδα (4-4-2): Ντάνιελ – Ζεράλντες, Ναχμίας, Σάμποριτ, Νταβιντζάντα (Μπαλτάκσα) – Γκλέιζερ, Σαμίρ, Μπιτόν, Κανιτσόφσκι – Περίτσα, Γιοβάνοβιτς.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Παρότι μπήκε δυνατά και πίεσε σχεδόν για 90 λεπτά πριν από μια εβδομάδα, δεν κατάφερε να πετύχει πάνω από ένα γκολ κόντρα στη Μακάμπι και έτσι πηγαίνει στο Ισραήλ για... πόλεμο. Το 1-0 δίνει στους Ολλανδούς ένα προβάδισμα για την πρόκριση, όμως τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο και αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Σμιντ, που πέρσι είδε την ομάδα του να αποκλείεται από τον Ολυμπιακό περίπου ίδια περίοδο. Οι απουσίες είναι αρκετές. Τραυματίες είναι ο εξτρέμ Γκάκπο, οι κεντρικοί αμυντικοί Ραμάλιο, Ομπίσπο, ο επιθετικός Ρομέρο και οι μέσοι Λεντέσμα και Τόμας, ενώ λόγω κορωνοϊού εκτός παραμένουν οι Φαν Χίνκελ (Μ) και Ντέλανγκε (Τ).

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Ντρόμελ – Μουένε (Μαξ), Μποσκαλί, Τεζέ, Μάουρο Τζούνιορ – Φέιρμαν (Μπρούμα), Γκουτιέρες, Σανγκαρέ – Μαντουέκε, Ζαχάβι, Γκέτσε.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet