SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΛΙΓΚ 24/2

24 Φεβρουαρίου 2022 - 03:47
Ρεβάνς για τα πλέι-οφ των νοκ-άουτ του Κόνφερενς Λιγκ, με τη Σλάβια Πράγας να υποδέχεται στο "Σινόμπο" τη Φενέρμπαχτσε. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Η Σλάβια έδειξε πιο ικανή στο πρώτο ματς των δυο ομάδων και έχει πάρει δικαίως το προβάδισμα για την πρόκριση. Οι Τούρκοι πρέπει να ανεβάσουν κατά πολύ την απόδοσή τους στην Πράγα για να ελπίζουν σε συνέχεια στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση, οργανωμένοι και θεωρούμε πως αν κάνουν τα βασικά θα πάρουν ακόμα μια νίκη. Ρίσκο στον άσο - 2.05
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση μέσα στη Κωνσταντινούπολη πριν μια εβδομάδα, πετυχαίνοντας τρία γκολ κόντρα στη Φενέρ και πηγαίνει στην έδρα της ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Φυσικά, η αλλαγή του κανονισμού των εκτός έδρας γκολ, δυσκολεύουν το έργο της ομάδας του Τριπσόφσκι, καθώς ακόμα και μια απλή ήττα μπορεί να στοιχίσει. Ο Τσέχος κόουτς είδε την ομάδα του να κερδίζει και στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που παρά τις πολλές μακροχρόνιες απουσίες, διατηρείται μια καλή συνοχή. Γνωστοί οι απόντες (Χοβόρκα, Προβόντ, Μάσοπουστ, Κουντέλα, Κούχτα, Τακάκς, Μπορίλ), εκτός και ο βασικός χαφ Σέβτσικ.

Πιθανή εντεκάδα (4-5-1): Μαντούς – Μπαχ, Ούσου, Κατσαράμπα, Ντόρλεϊ – Σρανζ, Τραορέ, Χόλες, Πλάβσιτς, Ολαγίνκα – Σορ.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η αμυντική της συμπεριφορά στο πρώτο ματς κόντρα στη Σλάβια την πρόδωσε και ουσιαστικά πηγαίνει στη ρεβάνς ψάχνοντας μια μεγάλη ανατροπή. Η τουρκική ομάδα φέτος δεν τα πηγαίνει όπως θα ήθελε στην Ευρώπη, ενώ μετά την απόλυση του Περέιρα, προσπαθεί να βρει τη χαμένη της "αίγλη" και εντός συνόρων. Η νίκη στο πρωτάθλημα επί της Χατάισπορ, ίσως της δώσει ώθηση για το ματς στην Πράγα. Εκτός ο τιμωρημένος χαφ Ζάιτς, τραυματίες ο μπακ Νόβακ, ο μέσος Λουίζ Γκουστάβο και ο σταρ Οζίλ, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ο μπακ Καπατσάκ, ο μέσος Μιγκέλ Κρέσπο και ο επιθετικός Ρόσι.

Πιθανή εντεκάδα (4-3-3): Μπαγιντίρ – Σανγκαρέ, Κιμ, Σζαλάι, Καντιόγλου – Γιαντάς, Σόσα, Καχβετσί (Βαλέντσια) – Σάμουελ, Ντουρσούν, Πέλκας.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet