SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΟΡΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 25/02

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΝΟΡΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 25/02

25 Φεβρουαρίου 2022 - 04:19
Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Σαουθάμπτον να υποδέχεται στο "Σεντ Μέρις" τη Νόριτς. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σε εξαιρετική κατάσταση δείχνει το τελευταίο διάστημα η Σαουθάμπτον, όμως θα πρέπει να προσέξει μιας και κανένα ματς δεν είναι εύκολο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι "Άγιοι" έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στην αγχωμένη Νόριτς, η οποία όμως θα παίξει με το "μαχαίρι στα δόντια", καθώς κάθε ματς είναι τελικός γι' αυτήν. Θα πάρουμε το ενδεχόμενο των πολλών γκολ στο Over 2,5 - 1.83
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Ίσως στο καλύτερο σημείο της σεζόν της είναι η Σαουθάμπτον. Οι "Άγιοι" νίκησαν πολύ εύκολα την Έβερτον, κλείνοντας έναν εξαιρετικό αγωνιστικό μήνα, όπου κέρδισαν εκτός την Τότεναμ, έμειναν αήττητοι κόντρα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ, ενώ πέρασαν και στο Κύπελλο. Ο Χάσενχουτλ δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, οι οποίοι από τη στιγμή που απέφυγαν τις τελευταίες θέσεις, αποδίδουν στο μάξιμουμ. Υποδεχόμενη τη Νόριτς, η Σαουθάμπτον θέλει ακόμα ένα τρίποντο για να μπει ένα θετικό πρόσημο στο μήνα. Οι Τέλα (Μ), Λιάνκο (Α) και ΜακΚάρθι (Τ) συνεχίζουν εκτός, δύσκολα θα παίξουν οι Ντζενεπό (Μ) και Αντ. Άρμστρονγκ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Φόρστερ – Λιβραμέντο, Μπέντναρεκ, Σαλίσου, Γουόκερ-Πίτερς – Στ. Άρμστρονγκ, Γουόρντ-Πράους, Ρομέου, Ελιουνούσι – Άνταμς, Μπρόγια.

ΝΟΡΙΤΣ

Δεν ήταν καθόλου απλό το σενάριο για τη Νόριτς να πάρει βαθμούς κόντρα σε Σίτι και Λίβερπουλ, με τα "καναρίνια" να ετοιμάζονται για... πόλεμο στις αγωνιστικές που μένουν. Η Νόριτς είναι αποφασισμένη να παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την αποφυγή του υποβιβασμού, ξεκινώντας από το ματς στο "Σεντ Μέρις". Ο Ντιν Σμιθ ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση από όλους, μιας και η "μάχη" στην ουρά έχει πολύ... ψωμί ακόμα. Παραμένουν έξω οι Ιρλανδοί Ίνταχ (Ε) και Ομομπαμιντέλε (Α), ενώ δύσκολα θα προλάβουν την αποστολή οι Ρουπ (Μ) και Σόρενσεν (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κρουλ – Άαρονς, Γκίμπσον, Χάνλεϊ (Καμπάκ), Γουίλιαμς – Πλακετά, Γκίλμουρ (Νόρμαν), ΜακΛίν, Ράσιτσα – Σάρτζεντ, Πούκι.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet