SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 25/2

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ - ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ 25/2

25 Φεβρουαρίου 2022 - 04:03

Αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, με τη Χόφενχαϊμ να υποδέχεται στην "ΠριΖίρο Αρίνα" τη Στουτγκάρδη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Σαφής η διαφορά ποιότητας υπέρ των γηπεδούχων, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα κερδίσουν χωρίς προσπάθεια. Η Στουτγκάρδη ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς και ως γνωστόν, αυτός που είναι σε ανάγκη είναι και επικίνδυνος. Θεωρούμε πως η Χόφενχαϊμ δεν θα ηττηθεί, όμως το ματς δεν θα είναι τόσο ανοιχτό όσο δείχνουν οι αποδόσεις. Θα πάρουμε το 1Χ μαζί με το Under 3,5 - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Μπορεί να μην έθελξε με την απόδοσή της στο Βόλφσμπουργκ, η νίκη όμως με 2-1 επί των "λύκων" την ανέβασε στις ευρωπαϊκές θέσεις και έδειξε πως η φετινή σεζόν μπορεί να ολοκληρωθεί με θετικό πρόσημο. Η Χόφενχαϊμ πέτυχε έτσι τη 2η σερί της νίκη και υποδέχεται την "παραπαίουσα" Στουτγκάρδη, με στόχο ακόμα και να βρεθεί μόνη στη 4η θέση με το φινάλε της αγωνιστικής. Ο Χένες θα έχει δυο ενδεκαδάτες επιστροφές με Γκρίλιτς (Α) και Γκάιγκερ (Μ), εκτός θα μείνει ο βασικός αμυντικός Φογκτ, ενώ εδώ και καιρό εκτός είναι οι Ρίτσαρντς (Α), Σκοβ (Μ) και Μπίτσακτσιτς (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μπάουμαν – Πος, Γκρίλιτς, Χίμπνερ – Καντεράμπεκ, Σαμασέκου, Γκάιγκερ, Ράουμ – Μπάουμγκαρτνερ, Κράμαριτς – Ρουτέρ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ

Δεν κατάφερε να επιβληθεί ούτε της Μπόχουμ την περασμένη αγωνιστική η Στουτγκάρδη, με αποτέλεσμα να μείνει στην προτελευταία θέση της κατάταξης, η οποία σημαίνει ουσιαστικά απευθείας υποβιβασμό. Οι Σουηβοί οφείλουν να ανεβάσουν ρυθμούς άμεσα, καθώς ελλοχεύει άμεσος κίνδυνος να μείνουν μακριά ακόμα και από τη θέση των μπαράζ. Ο Ματαράτσο γνωρίζει την κρισιμότητα του αγώνα με τη Χόφενχαϊμ, εκεί όπου στόχος είναι το διπλό. Παίζει ο φορ Κάλαϊτζιτς, χάνει τη σεζόν ο χρήσιμος Βαμανγκιτουκά (Ε), ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντιντάβι (Μ), Σανκό (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μίλερ – Στέντσελ, Μαυροπάνος, Άντον, Σόσα – Κάραζορ, Μανγκαλά, Έντο – Τομάς, Φίριχ, Κάλαϊτζιτς.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet