SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΛΙΝΤΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 26/02

ΛΙΝΤΣ - ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 26/02

26 Φεβρουαρίου 2022 - 03:18
Αναμέτρηση για τη 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με τη Λιντς να υποδέχεται στο "Έλαντ Ρόουντ" τη Τότεναμ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 14:30 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Τα αμυντικά προβλήματα στη Λιντς είναι πάρα πολλά και ο Μπιέλσα καλείται να βρει άμεσα λύση, μιας και η ομάδα του ολοένα και "βυθίζεται". Η Τότεναμ είναι πραγματικά μια... περίεργη υπόθεση, καθώς είναι άγνωστο πως θα συμπεριφερθεί στο γήπεδο. Ακόμα και έτσι, οι Λονδρέζοι έχουν πολλά "όπλα" για να πάρουν το τρίποντο. Ρίσκο στο διπλό - 1.93
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΙΝΤΣ

Από το κακό στο χειρότερο η Λιντς. Παρότι όλοι πίστευαν πως η καλή περσινή χρονιά θα είχε καλύτερα αποτελέσματα φέτος, η ομάδα φαίνεται πως θα μπλέξει στη μάχη για την παραμονή, καθώς είναι στο +3 από τη ζώνη, ενώ έχει και ματς περισσότερα από τις υπόλοιπες στην ουρά. Ο Μπιέλσα προβληματίζεται έντονα με την εικόνα των παικτών του, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει ένα σταθερό αξιόλογο σχήμα εδώ και πολλά ματς. Το ματς με τη Τότεναμ είναι κομβικό και όλοι καλούνται να βρουν ψυχολογία μετά το βαρύ 6-0 από τη Λίβερπουλ. Σημαντική δείχνει να είναι η μακροχρόνια απουσία του Μπάμφορντ (Ε), αλλά και των Φίλιπς (Μ) και Κούπερ (Α).

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μελιέ – Εϊλινγκ, Γιορέντε, Στρούικ, Φίρπο – Κοχ (Φόρσο), Ντάλας (Σάκλτον) – Ραφίνια, Γκέλχαρντ (Χάρισον), Τζέιμς – Ρόμπερτς.

ΤΟΤΕΝΑΜ

Εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την Τότεναμ σαν... κυκλοθυμική. Οι Λονδρέζοι θα περίμενε κανείς να "καθαρίσουν" εύκολα την Μπέρνλι μετά το το τρομερό 3-2 μέσα στην έδρα της πρωταθλήτριας Σίτι, όμως ηττήθηκαν και η εσωστρέφεια επέστρεψε. Στόχος του Κόντε και των συνεργατών του είναι να προλάβουν τα εισιτήρια για την Ευρώπη, όμως ματς σαν αυτά στο Μπέρνλι ή τώρα στο Λιντς οφείλουν να είναι νικηφόρα. Ο Ιταλός δεν θα έχει τον Μπεντανκούρ (Μ), λογικά ούτε τον Σεσενιόν (Μ), ενώ μακροχρόνια εκτός είναι οι Τανγκάνγκα (ΜΑ) και Σκιπ (Μ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Έμερσον, Γουίνκς, Χόιμπιεργκ, Ρεγκιλόν – Κουλουσέφσκι (Μόουρα), Σον – Κέιν.

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet