SUPER ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
home icon breadcrumbs arrow STOIXIMAN ΑΡΘΡΑ breadcrumbs arrow ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΠΕΡΝΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 26/02

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΠΕΡΝΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 26/02

26 Φεβρουαρίου 2022 - 02:43
Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με την Κρίσταλ Πάλας να υποδέχεται στο "Σέλχαστ Παρκ" την Μπέρνλι. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο κουπόνι πάμε στοίχημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ NOVIBET

SentraGoal Logo Αγγελόπουλος
Με την ψυχολογία στα ύψη οι δυο ομάδες. Η Πάλας πήρε εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 4 μήνες και βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως το ματς με την Μπέρνλι δεν θα είναι απλό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν χάσει μόνο από τη Λίβερπουλ στα έξι τελευταία, ενώ προέρχονται από σπουδαίο αποτέλεσμα. Πάμε στο G/G - 1.95
Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Bet Builder* - Live Streaming*
check_3c
Άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Ελκυστικές Προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ

Σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της για φέτος, η Πάλας νίκησε με 4-1 μέσα στην έδρα της Γουότφορντ, φανερώνοντας πολλές από τις επιθετικές της αρετές, κυρίως εκμεταλλευόμενη την κόντρα επίθεση. Οι "αετοί" πλησίασαν έτσι τη 10η θέση, μεγαλώνοντας τη διαφορά τους από τη ζώνη του υποβιβασμού, εκεί όπου ακριβώς είναι η σημερινή τους αντίπαλος. Ο Βιεϊρά γνωρίζει πως η Μπέρνλι δεν θα είναι καθόλου απλό να ηττηθεί και ζήτησε από όλους να τα δώσουν όλα. Καλά νέα στο ιατρικό δελτίο, εκεί όπου όλοι είναι διαθέσιμοι (πέραν του γνωστού Φέργκιουσον) και ο Γάλλος τεχνικός έχει την ευκαιρία να επιλέξει τους καλύτερους 11 που έχει στο μυαλό του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπάτλαντ – Κλάιν, Άντερσεν, Γκουεχί, Μίτσελ – Μιλιβόγεβιτς (Γκάλαχερ), Κουγιατέ, Σλουπ (Έζε) – Αγιού, Ζαχά, Εντουάρ (Ματετά).

ΜΠΕΡΝΛΙ

Μετά το εντυπωσιακό 4-0 στο Μπράιτον, η Μπέρνλι συνέχισε την εξαιρετική της πορεία τον τελευταίο μήνα, νικώντας και τη "φλύαρη" Τότεναμ με γκολ του Μι. Οι "κλάρετς" ανέβηκαν έτσι στη 18η θέση, ενώ έχουν να δώσουν αρκετά ματς παραπάνω από τους άμεσους ανταγωνιστές τους για τη σωτηρία. Ο Ντάιτς είδε τον Βέγκχορστ να παίζει από το ξεκίνημα κόντρα στους Λονδρέζους και θα είναι στην κορυφή και με την Πάλας. Αμφίβολος δίνεται ο έτερος επιθετικός, Κορνέ, ο οποίος λογικά θα ξεκινήσει από τον πάγκο. Μοναδική απουσία θα είναι ο Βίντρα (Ε), ο οποίος λείπει αρκετό διάστημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πόουπ – Ρόμπερτς, Ταρκόφσκι, Μι, Πίτερς – Λένον, Μπράουνχιλ, Γουέστγουντ, ΜακΝιλ – Βέγκχορστ, Ροντρίγκες (Μπαρνς).

info_pred
Ακολουθήστε μας στο google news και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Flame.svg Στοίχημα
Stats.svg Προγνωστικά
Couponi.svg Κουπόνι
Stars-a-lot.svg Στοιχηματικές
Stoiximan Pamestoixima.gr Novibet Bwin Betsson Fonbet Bet365 Netbet Betshop Sportingbet
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet